Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternetim var ama aktif görünmüyor
U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

KONUN YERİ UMARIM BURADIR,

Dün bilgisayarı biostan sıfırladım geri gelmeyince kişisel dosyalar harici temizle deyip bırakmıştım Ethernet kablosunu takmayı unutmuşum sabah elimle Ethernet driverını kendim kurdum ama böyle saçma bi şekilde kaldı internete de bazen giriyor bazen girmiyor mesela 5-6 saattir yoktu yani tarayıcı üstünden giremiyordum ama arkada oyun oynayabiliyordum ya da discorddan yazışıbiliyordum.Bunun çaresi nedir?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 30 Haziran 2020; 23:31:50 >

U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Buda aygıt yöneticisinin ss'i
< Resime gitmek için tıklayın >



D
4 yıl
Yarbay

virüs işine benziyor... avast, avira, kaspersky, avg v.s tam tarat...



E
4 yıl
Çavuş

Arkadaşım bende de benzer bir sorun var. Umarım çözümünü buluruz. Ben ethernetteki interneti arada görüyor arada görmeyip erişim yok diyordu artık görse de internet olmuyor yani var gibi gözüküyor ama aslında gelmiyor. Abi işin garip yanı bu gelip gelmeme hatta artık hiç girememem sadece ethernetle ilgili değil. Telefonu wifi alıcısıyla bağladım pcye onun internetini de kullanamıyor. Ve ayrıca usb kabloyla internet paylaştım o da kar etmedi. Ne yapsam bilemedim :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.