Yükselir mi? Geçen sene kontenjanlar 5 kişi azalmıştı, o yüzden 2018'den 2019'a 600 kişi yükseldi. Sizce bu sene ne olur? 1000'e çıkar mı? Korona falan oldu, millet tıptan soğudu vs.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
şu anki trendden dolayı ee'yi tercih eden ilk 1k öğrencileri ceng'e yönelir diye düşünüyorum. bölümün kontenjanının ee ve makine gibi aşırı fazla olmaması da uygun ortam hazırlıyor gibi. bence de 900 - 1k arası kapatır odtü ceng.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 29 Haziran 2020; 10:50:47 >