Sevgili dostlar PC açılmıyor, yaptığım kontrollar sonrası tek şüpheli anakart kaldı, PSU sağlam, ana karta 12v geliyor ama tetiklenmiyor, anakart değiştireyim diyorum ama aynı kart galiba üretimden kalkmış ki bulamıyorum... Mevcut kart Gigabyte GA-H81M- < Resime gitmek için tıklayın >S2V ver. 01 ancak bulamıyorum. Üzerindeki CPU RAM vb ile kullanabilmek için yerine hangi kartı almalıyım, yardım lütfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Resime gitmek için tıklayın >S2V ver. 01 ancak bulamıyorum. Üzerindeki CPU RAM vb ile kullanabilmek için yerine hangi kartı almalıyım, yardım lütfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >