Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honda Civic vs Bmw 116i
C
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bmw'de 4 bin tl hasar kaydı var. Ön kaput değişmiş. 'SAĞ İKİKAPI ALTI VE ARKA ÇAMURLUK ALTI MARŞBEL BOYALI' yazmış satıcı vatandaş.93.950 TL'ye satıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bir civic sahibi vatandaş ise 6 parça boyalı, 1 parça değişenliü 4 bin tl hasar kaydı olan 2009 model arabasına 94.750 TL yazmış.
< Resime gitmek için tıklayın >

Diğer civic sahibi vatandaş ise şunları yazmış ilana. Değişen-boyalı parçaları direk olduğu gibi ilandan paylaşıyorum;
Araç'ı 2015 yılında 62.000 Km de iken İstanbul dan aldım.Fabrika lastikleri üzerindeydi.Aldığım kişi aracın ilk sahibi olduğunu ve bir kazası olduğunu belirtti. Sigortadan para almak için bagaj ve arka tampon değişen parça olarak gösterilmiş. Fakat bagajın düzeltildiğini öğrendim. Kaza fotoğrafı mevcuttur. Evin ikinci arabası olduğu için çok kullanılmamış park halinde Sağ arka çamurluk çam ağacının altında kaldığı için reçine damlamış güneşten boyası attığı için boyattım. Onun dışında bende iken bir kazası oldu onda da arka tampon değişti fotoğrafı mevcuttur.
Bunları belirterek 2008 model civic'ine 94.500 TL yazmış.
< Resime gitmek için tıklayın >

Sizin yorumunuz nedir bu tür ilanlara karşı? Bu şekilde bir sürü ilan var. Serbest piyasa ekonomisi diye bu şekilde yapmak hak mı?



E
4 yıl
Binbaşı

hahaha ilandaki cıvıc max 40 eder oda hondacılar camiası hatırına daha fazlasını verip kullanacak ilk kasiste üzülür:)



S
4 yıl
Yarbay

Ederi en fazla 75 bin mevcut piyasaya göre. Yüksekten uçmuş şansını deniyor gibi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.