Arkadaşlar merhaba. Ben de işe yaradığını düşündüğüm ve her seferinde bunu yaptığımda sorunsuz bir şekilde oyundan atmadan oynayabildiğim bir yöntem söyleyeceğim size. Öncelikle launcher ı yönetici olarak açın. Oyuna girmeden scan and repair yapın. Oyuna girin başlamadan önce training modlarından birini oynayın. Bittikten sonra sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Ben bunu ne zaman yapsam sıkıntı olmuyor ama iyice sıkmaya başladı canımı. Patch getirip bu sorunu çözmeleri lazım artık. Herkeste işe yarar mı bilmiyorum başka bir forumdada açtım bu konuyu işe yaradığını söyleyen birisi oldu yorum olarak yazmış. Deneyin sizlerde umarım olur. Bazılarını trainingteyken bile atıyormuş o konu hakkında bir bilgim yok valla. Ben bu şekilde yapıyorum ve oynuyorum umarım sizde de işe yarar. İyi günler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.