H

Yüzbaşı
13 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
219 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
İphone 12 pro max ve kargo dolandırcılığı
Herkese merhaba. Olay 23 ağustos 2022 de oldu. Telefonumu değiştirmek için sarı siteden ilanlara bakıyordum başlıktaki telefonu gördüm ve satıcıyla wp üzerinden konuşmaya başladık fiyat 23500 dü 23000 de anlaştık. İstanbulda ikamet ediyorum akşam saatlerinde telefonu almak için beylikdüzü şehitler parkına gittim orada buluştuk ben tek gittim satıcı 3 kişi gelmişti. Neyse bi kafede oturduk sohbet muhabbet derken telefonu incelemeye başladım kutu fatura garanti e devlette btk kaydı her şeyi sorunsuzdu. Parayı elden istemişti fakat o kadar parayı atm den çekme şansım olmadığı için havale ile göndermek istedim kendi bankasının blokeli olduğunu bi tanıdığının banka hesabına havale yapabileceğimi söyledi kabul ettim. Alıcı adı soyadı iban no be banka bilgisi bende duruyor dekontları. Açıklama kısmınada telefon marka modelini yazıp parça parça eft olarak gönderdim. Telefonu aldım çıktım 1-2 aylık cihazdı zaten her şeyi çalışıyordu. Vatan computerdan aldığını söylemişti. Neyse ben bu telefonu 6 ay kullandım ve 3 gün önce karakoldan arandım ifade vermem gerektiğini söylediler. Gittim telefonun imei numarasını okudu polis ve doğru dedim bu telefon. Ne olduğunu sordum telefon çalıntı dedi bana. Bende nasıl olur her şeyi var nasıl çalıntı olabilir diye sordum. Cumhuriyet savcılığından takip edilmiş cihaz benim hattımda aktif olduğundan kolayca ulaştılar tabi. Olayı anlattı bana. Telefonun asıl sahibi konyada yaşıyormuş. satmak için ilana koymuş daha sonra ilana istanbuldan birisi yazmış (muhtemelen telefonu bana satan eleman) her şeyde anlaşmışlar. Cihazın asıl sahibi demiş ki benim İstanbul’da arkadaşım var ona göndericem sana telefonu vericek sende parayı ona verirsin diyip konuyu kapatmışlar. Telefon yurtiçi kargo ile gelmiş istanbula ve kargocu hiç tanımadığı birine vermiş cihazı. Daha sonra cihazı muhtemelen telefonu bana satan eleman ilan açıp ilana koyuyor ve o da bana denk geldi. Daha sonra polis telefonu alması gerektiğini vermezsem zorla aldırma kararı çıkarttırıp aldıracağını söyledi bende teslim ettim. Bu olayda benimde salaklığım var elbette yok demiyorum kesinlikle. Parayı telefonu satan kişiye göndermem gerekirdi. Şu an hem telefonum hem param gitmiş oldu. Ertesi gün adliyeye gittim dilekçe yazdım olayı anlattım. Savcı araştıracağız dedi. Şimdi benim tahminim havale yapılan kişiyi bulup onun üzerinden telefonu satan kişiyi sorgulayacaklardır. Çünkü durduk yere hesabına 23k tl para gelmiş bunu kim senden aldı diyip alan kişiyi öğrenebilirler belki bir ihtimal bilmiyorum. Diğer tahminim ise hiç bir şey çıkmayacak. Böyle bir durumda ne yapılır nasıl bir yol izlenir bilmiyorum hayatımda ilk defa karakola gittim ilk defa adliyeye gittim hiç bir bilgim yok. telefonun gerçek sahibi ile bana satan kişi birbirlerini tanıyor olup tezgah kurmuş olabilirler çok uzak bi ihtimal bir diğeri ise kargocu ile satıcı arkadaş olabilir ama kargocular kargo içeriğini görüntüleyebiliyorlar mı onu da bilmiyorum. Kafamda deli sorular :)
H
2 yıl
Msı gl66 laptop ısınma sorunu
Arkadaşlar merhaba. Sıfır kapalı kutu bu ürünü buldum satın almayı düşünüyorum. Araştırdığıma göre bu modelde çok ısınma sorunu oluyormuş işlemci 95 derecenin altına inmiyormuş galiba. Msı teknik serviside bu sıcaklığın normal olduğunu söylemiş diğer kullananlara. Acaba bu sıcaklık parmakları rahatsız edecek derecede mi olur? Çünkü haftaiçi işten gelince 2-3 saat oynuyorum haftasonu ise tam gün neredeyse. Rtx 3070 modelli laptop. Almaya değer mi sizce?
H
3 yıl
Bağlantı kopma sorunu ve müşteri hizmetleri
türknete 3 hafta oldu geçeli. 2 sene öncesinde ev ve santral arası 1200 metre olan mesafe 2 sene sonra 90 metreye kadar inmiş durumda ve vdsl hız verebilecek duruma getirmişler altyapıyı. Fakat 3 haftadır kopma sorunu yaşıyorum yani 2 sene öncesine geri dönmüş durumdayım. Modem arayüzünden gürültü değerine baktığımda 8.5db olarak görüntülüyorum. Bu değerin 30a yakın olması gerekiyor sanırım kopmalar olmaması için. Şimdi size sorum şu. Bu değeri 30a yakın hale getirebilecek bir tane elemanınız var mı? Var ise neden göndermeyip bana işkence ediyorsunuz. Bir haftasonumuz var içine ettiler. Parası neyse fazla fazla vericem. Ha yok biz yapamayız dersenizde bari en azından şu lanet kopmaları ortadan kaldırın. Nasıl olacaksa bilmiyorum. İç dış tesisat yenileme için ekip gönderin ne bileyim yani bir şeyler yapın. Diğer sorum ise şu. Müşteri hizmetleriyle telefonda neden konuşamıyoruz. Abonelik alırken tak diye telefona çıkıyorlar abone olduktan sonra böyle sorunlarda bir türlü konuşamıyoruz kimseyle? @TurkNet Destek

kayıt açtım telekom ekiplerine yönlendirdim dediler. Şu saatten sonra kimse gelip bakmaz. Yani yarına kalıcak gibi yarında gelmezlerse iptal edin derhal hizmetimi. Para falanda ödemem bu hizmete!!! Şaka gibisiniz ya valla billa keyifle eve geliyoruz karşılaştığımız soruna bak. Daha öncede bildiride bulundum demek ki bi sıkıntı var bu işte neden adam akıllı çalışma yapılmıyor?
H
3 yıl
Süperonline vdsl hakkında bir sorum olacak
Arkadaşlar merhaba. Süperonline altyapı sorgulattığımda 65 mbps vdsl kullanabileceğimi söylediler. Santral ev arası 90 metre. Kotasız 1 sene taahhütlü 130 tl. Kullanan var mı aranızda memnun musunuz? Bağlantı kopmaları hız düşmesi vs yaşayan var mı? Şu an süperbox kullanıyorum daha önce altyapı olmadığından mecbur kalmıştım. Ne yapmamı önerirsiniz?
H
4 yıl
Ceres - 102 lv int spear ff - takas
Merhaba arkadaşlar. Belirtilen serverda ki charımı 2-3 yıldır oynamıyorum. Gamegami sroya başladım. Orada 1100 silke takas etmek istiyorum. Charın içinde açılmamış premium duruyor full farm skiller. 12 dg rare spearı var seti karışık blue lu. Düşünen varsa İstanbul içinden takas yapabiliriz. İsteyen olursa charın resimlerini atarım.
H
4 yıl
cod warzone oyundan atma sorununa bir çözüm
Arkadaşlar merhaba. Ben de işe yaradığını düşündüğüm ve her seferinde bunu yaptığımda sorunsuz bir şekilde oyundan atmadan oynayabildiğim bir yöntem söyleyeceğim size. Öncelikle launcher ı yönetici olarak açın. Oyuna girmeden scan and repair yapın. Oyuna girin başlamadan önce training modlarından birini oynayın. Bittikten sonra sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Ben bunu ne zaman yapsam sıkıntı olmuyor ama iyice sıkmaya başladı canımı. Patch getirip bu sorunu çözmeleri lazım artık. Herkeste işe yarar mı bilmiyorum başka bir forumdada açtım bu konuyu işe yaradığını söyleyen birisi oldu yorum olarak yazmış. Deneyin sizlerde umarım olur. Bazılarını trainingteyken bile atıyormuş o konu hakkında bir bilgim yok valla. Ben bu şekilde yapıyorum ve oynuyorum umarım sizde de işe yarar. İyi günler.
H
5 yıl
i5 2500k ve Asus P8B75-M LX anakart hakkında soru?
Arkadaşlar başlıktaki ürünleri almak istiyorum fakat aklıma bir soru takıldı. Bu işlemciyi oc yapabiliyor muyum bu anakartta yoksa oc yapabilmem için anakart tavsiyeniz var mı? Birde bu işlemciyi r9 380x windforce 4gb ekran kartı ile darboğaz olmadan kullanabilir miyim?
H
5 yıl
Silinebilir
Zaten ölücülerle dolu forumda yardım istemek saçmaydı.
H
5 yıl
Clio 4 ses sistemini geliştirme.
Arkadaşlar merhaba. 2013 model clio 4 joy paket aracım var. Orjinal teybini söküp yine orjinal iconlarda ki multimedya ekrandan taktırdım. Bildiğiniz üzere ses sistemi çok iyi değil. Ben bagaja subwoofer koymadan sadece hoparlörlerle kaliteli bir ses alabilir miyim? Sesi sonuna kadar açtığında bile kaliteyi bozmayacak derecede bir sistem olsun istiyorum. Mümkün müdür? Mümkünse istanbul başakşehir bölgesinde nerede yaptırabilirim? Masrafı tahminen ne tutar. Teşekkürler iyi günler.
H
6 yıl
Ankastreden gelen kablo
Arkadaşlar şimdi oturduğum yer yeni bina. Apartman girişinden gelen kablo sert bakır kablo. Daire içinde prizin yanında bulunan hat giriş yerini söküp direkt olarak kabloyla modemi bağladım. Çünkü o girişlerin çoğu arızalı oluyor. Müteahhitlerin hepsi yap geç kafasında olduğu için. Neyse o bakır kablodan modeme ince telefon kablosuyla ek yaptık modemi o şekilde çalıştırıyoruz. Fakat sorum şu. Ben o bakır kabloya ek yapmadan direkt olarak rj45 bağlayıp modeme taktığımda internet gelmiyor. Telefon kablosunun özelliği nedir ki ek yapınca internet geliyor? Benim istediğim direkt aşağıdan ankastreden gelen kabloyu ek yapmadan bağlamak. Var mı bunun çözümü?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.