Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
890
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Division 2 sorunu hakkında
E
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,
Çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Playstation Pro sahibiyim. Yaklaşık 2 ay önce Ps store dan indirimli olarak Gold edition paketini almıştım. Bu pakette 1 year paketi dahil olduğunu yazıyor ama bir türlü year 1 pass paketini indiremiyorum. İndir butona bastığımda herhangi bir hata vermiyor. Sürekli aynı yerde kalıyor. İndir butona bastığınızda indirebilen var mı?

Tahmin olarak toplu set olarak indirmiş olabilir belki ama harita da Classfield assignment olan 3 yer var. Gold pakette yazıyordu ama arkadaşıma sorduğumda o ayrı dedi.

Son çare olarak Playstation desteke mail yazdım ve cevapların hepsini yaptım olmadı. Lisans geri yükleme de çare olmadı. :( Sanıyorum bütün bölümleri oynadıktan sonra mı 3 ayrı yeri açılıyor acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Moderatör

https://forum.donanimhaber.com/tom-clancy-s-the-division-2-ps4-ana-konu--131749179



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.