Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
634
Tıklama
1
Öne Çıkarma
oturmayı sevmiyom
E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

ya yuruyecem ya yatacam oturmak cok sıkıcı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yarbay

5 dakika özleyen insanlar var



M
5 yıl
Binbaşı

Sen benimsin.



M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
Kreuzberg Harbi Getto'dan size selamlar olsun.



Baktım duydum, o sosyete çocuğu, benim adımı kullanarak ''Fight Kulüp''ün ona cevap olduğunu söylemiş. Biz, Mart ayından kaydettik, Haziran ayında da teslim ettik albümü, o Temmuz ayında çıkarmış, nasıl oluyor yani bu işler?



Kardeşim bak, yalan söyleme; sahtekarlığı bırak. Sana inanıp resmen bize laf edenler de var, utanmıyor musun sen yalan söylemeye ya? senin derdin ne? senin hiç burnundan akan kan ağzına girdi mi, onun tadını hiç tattın mı sen? sen hiç dazlak yumruğunu yedin mi, ya da beyzbol sopasını kafasına yedin mi? hiç dazlak bıçağını tattın mı sen? ya da hiç bıçağı tattın mı? ben hepsini tattım bunların, ben hepsini yaşadım, ben Harbi Getto'dan geliyorum ve hala o karanlık sokaklardayım, senin gibi evimde oturup oraya buraya sallamıyorum öyle, birde yalan dolan bende hiç yok, yalancı değilim, senin gibi yalan asla konuşmam, sen resmen yalancısın, sahtekarsın, bunu resmen ortaya koydun şu anda.



Bunu kendim de artık gördüm, sosyal medyadaki çocukları gaza getirip, onlara para verip bana saldırı operasyonu düzenlettin, bak biz sana diss miss yapmadık seni tanımıyorum ben, ama bir derdin varsa, gel benle Kreuzberg'e; görüşelim. Ama sen korkarsın, it gibi titrersin, bunu bildiğim için sen bana bir yer söyle, ben geleyim.



İstediğin yere geleyim, nereye istiyorsan bana yaz, ben geleceğim. Biz canımızı dişimize takıp bu yollardan gelmişiz, karanlık sokakları geçmişiz hala o karanlık sokaklardayız, senin gibi sosyete gibi evimizde oturup oraya buraya sallamıyoruz, yalan dolanımız hiç yok. Bak sen madem diss arıyorsun, madem delikanlısın, bak biz yapmadığımız halde bizi suçluyorsun ki hani işlerin artık ne avantaj arıyorsun biliyorsun bizim şey olduğumuzu, sen ne boş adammışsın ya milleti de kandırdın yok rap map hikayesi millete anlatıyorsun, ben harbi oradan geliyorum, Avrupa'da, dışarıda herkes biliyor neyin ne olduğunu, bir tek sen o çevreni kandırırsın kendi o da yalanlarınla, ama onlar da uyanacak, herkes bu yalanı ortaya çıkaracak, bu yalan olduğu ortaya çıkacak, bunu bil, birde dediğim gibi; selam olsun herkese arkadaşlar, güzel insanlara selam olsun.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.