Selamlar Arkadaşlar,Performans Hava Filtresi Simota Tipi Karbon Siyah Açık hava filitresi taktırdım bugün ama filitreden Ses gelmiyor bildigin. < Resime gitmek için tıklayın > filitre bu. Boru olarakta < Resime gitmek için tıklayın > Bu borunun 6cm lik olanını kullandım hem hafif hem ince hemde krom diyerek herşey güzel lakin filitreden ses alamıyorum katranı 6 ya getiriorum az bucuk cıkmaya başlıyor ses 30 40 liralık filitreler bangır bangır öterken bu filitrenin ses vermemesi tuhaf geldi neyden kaynaklıdır Acaba bilgisi olan varmı ? Araç Bmw e30 m40 motor 1.6i montajınıda güzel yaptık diye düşünüyorum filitre girişi 7.6 cm aldıgım boru 6cm oldugu için Bol geldi araya şamyel parçası kesip boruya dolayıp sıkıştırdık ama sesin vermemesi garibime gitti daha önce deneyimli arkadaşlar mutlaka vardır yardımcı olursa sevinirim < Resime gitmek için tıklayın >
2 filitre arasındaki Fark nedir bilmiorum ama almış oldugum filitre sıcaktan koruması için kutu içerisinde sesin onunla alakası varmıdır ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Böyle Çok bilmiş Yorumcular Çok sanırım.Egzozdan bahsetmiyoruz hava filitresinden bahsediyoruz baglantılarındamı sorun var yoksa hava filitresinin kendindemi sorun var onu soruyoruz :)
Atmosferik araçta emme turbo araçlar kadar olmuyor belki ondandır?
Okadarını bilmiorum kardeşm valla ama kadran 4 5 olunca anca ses gelmeye başlıyor o gelen seste pek tatmin edici deil pervane motor Sesi bastırıor o seside :)) modifiyeci dükkanına sordum bugun nerde yanlıslık var dıe boru uzun ondan olabilir Dedi ama borunun uzunluguda 47 cm dükkanında sattıgı boru 55 cm daha uzun borudan desek borudanda deil gibime geliyor 1.3 motora takıo millet 50 liralk ürünü kükrüyor nerdeyse bizde 1.8 motorda Ses alamıyoruz tuhaf bulamadım henüz sorunu :)
< Resime gitmek için tıklayın >
filitre bu. Boru olarakta
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu borunun 6cm lik olanını kullandım hem hafif hem ince hemde krom diyerek herşey güzel lakin filitreden ses alamıyorum katranı 6 ya getiriorum az bucuk cıkmaya başlıyor ses 30 40 liralık filitreler bangır bangır öterken bu filitrenin ses vermemesi tuhaf geldi neyden kaynaklıdır Acaba bilgisi olan varmı ?
Araç Bmw e30 m40 motor 1.6i
montajınıda güzel yaptık diye düşünüyorum filitre girişi 7.6 cm aldıgım boru 6cm oldugu için Bol geldi araya şamyel parçası kesip boruya dolayıp sıkıştırdık ama sesin vermemesi garibime gitti daha önce deneyimli arkadaşlar mutlaka vardır yardımcı olursa sevinirim < Resime gitmek için tıklayın >
2 filitre arasındaki Fark nedir bilmiorum ama almış oldugum filitre sıcaktan koruması için kutu içerisinde sesin onunla alakası varmıdır ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amasyax05 -- 25 Haziran 2019; 2:17:18 >