Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1020
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Millenicom'a geçişim ve aldığım hız.
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Vodafone 50mbit vdsl kullanıcısıydım. Vodafone'a gelen absürd zamlardan sonra taahhütüm biter bitmez millenicom'a başvuruda bulundum. Çok hızlı bir şekilde bağlantımı yaptılar. Elimdeki dandik vdsl modem ile aldığım değerler şu şekilde.
< Resime gitmek için tıklayın >

Gbit destekli düzgün bir modemle daha yüksek bir download alabilecek gibiyim. Ping değerleri de fena değil. Modem arayüzünde crc hataları gözükmüyor. Hat değerlerim iyi ve stabil. Şimdilik çok memnunum. Aylık 85tl ödeyeceğim. Herhangi bir taahhüt sözleşmesi imzalamadım.

Gelişmeleri yazarım...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 5 Nisan 2019; 18:55:51 >

M
5 yıl
Teğmen

Şu saatten sonra superonline, turktelekom, vodafone gibi yerlerde tahattütü biten herkes bu şekilde millenicom, türknet, netspeed tarzı internetlere yönelicekler bakalım bu sefer şirketler napıcak :) Superonline tahattüt bitince 125 TL aynı paket fiyatı dedi anında netspeede başvurdum 2 gün içinde hem aboneliğimi iptal ettiler hem internetimi verdiler hiç internetsiz kalmadım çok memnunum 35 Mbps Tahattütsüz 66 TL :)



M
5 yıl
Binbaşı

Yeni reklamımızı izlediniz mi?
https://www.youtube.com/watch?v=TQcyTxnYVOw



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.