Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CAT S41 Kullanıcıları
R
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

CAT S41 modeli son zamanlarda dikkatimi çeken bir model. Kullanan arkadaşlar varsa cihaz hakkındaki yorumlarını merak etmekteyim. Sizin bu telefon hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

< Resime gitmek için tıklayın >



T
5 yıl
Yüzbaşı

merhaba
direk bu model için yorum yapmıyorum. bu kategorideki tlf lar için...
bu tür başka marka tlf larda bulunmakta.. ve genelde mtk işlemcili oluyorlar

alıştığınız android tlf ların gelişmiş özellikleri yok.... baştan biliniz.
yani içinde güncel rom pek bulunmaz. çok aşırı hızlı olmaz ve çok da kaliteli fotoğraf çekmez

başarılı oldukları en önemli detay... darbelere toza ve bir miktarda suda kalmaya diğer tlf marka modellerine göre çok çok iyidirler. gece çekim öz çekim ne derseniz deyin o tür fantezileri pek yoktur

anten/sinyal çekim konusu ise.. hatta - ülkeye bağlı olarak oldukça iyi diyebiliriz. güncel modellerden daya iyi olurlar.. ama ses kalitesinden emin değilim.
en başarılı özellikleri en düşük 4k mA bataryaları olup bazı markalarda 10k mA yazılıp ama o performansı göremeyeceğiniz modeller var.
bir kısmında amatör telsiz özelliği ile gelir.
bazılarında w/t özelliği ile de vardır.
jargon olarak takoz tlf denir ama bunu dayanımı açısından verilir. yoksa güncel denebilecek mtk işlemcileri var. bir dönem 6580 ile çok fazla idiler.
güncel rom beklemeyin..
veya extrem özellik sadece dayanımıdır.
her şekilde bu tür bir tlf ile dağa bayıra gidiyor iken 20k mA lik bir mobil batarya da yanınızda olsun.

ağırlık ve teknik özellik olarak
günlük kullanım için uygun değiller..

şahsen... imkanım olsa kullanmasam bile bu tür bir tlf um evimde sürekli olmasını isterim.. hatta telsiz özelliği olan bir model.



R
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim.

Aslında bahsettiğiniz herşey bana tamamen uyuyor. Amacım android'in extrem özelliklerini kullanmak değil. İnternet, güçlü sinyal, yüksek mAh değerli batarya ve biraz da işe yarar bir kamera olması benim için yeterli.

Beni tek düşündüren nokta, yarın öbürgün telefonda bir sıkıntı olduğu zaman yedek parça bulup bulamayacağım. Şu anda elimde eski bir Iphone var ve yedek parça bulması oldukça güç mesela. Bataryası ömrünü tükettiğinde orjinal batarya bulabilirsem ne ala.




Bu mesajda bahsedilenler: @tosuntosun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.