Prime eksper 15gb abonesiyim. Bu tarifeyi almamın sebebi her fatura döneminde 2gb yurt dışı interneti olmasıydı ancak kampanyayı sonlandırdılar. 12 ay taahütlü aldığım için maalesef başka operatöre geçemiyorum. Haftaya 10 gün Tayland, Singapur, Malezya seyahatim var. Kullanabileceğim en mantıklı internet çözümü nedir? Teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yalnız roaming'in şöyle bir dezavantajı var. İnternete o ülkenin operatöründen çıkış yapıyorsunuz ama arada yine türk telekom oluyor. Bu sebeple hız biraz düşüyor. Ayrıca atıyorum türkiyede yasaklı bir siteye oradan da giremiyorsunuz. imgur, wikipedia gibi. Ama google maps, mail, internette gezme vs. gibi işleriniz için gayet yeterli olacaktır
En mantıklısı haftalık 2gb gibi görünüyor. Peki 3 günde bitti diyelim,yeni paket alabiliyor muyum hemen?
Faturalı müşterilerimiz fatura dönemi boyunca paketten en fazla 10 adet, faturasız müşterilerimiz kullanım süresi içerisinde en fazla 5 kez satın alabilirler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.