Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
976
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB to TTL Dönüştürücü WİN 7 DRİVER HATASI
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

https://www.robotistan.com/pl2303-usb-ttl-seri-donusturucu-kablo-prolific-rs232-ftdi-donustucu .Elimde yandaki linkteki kablo var ancak driverini bir türlü yükleyemedim ,işletim sistemim win 7 ,kod 37 hatası alıyorum,profilic'in kendi resmi sitesinde win 8 ve win 10 sistemleri için bu tarz hatalar alındığını ve onun için profilicin en eski driveri ile denemeyi önerdiler ,evet doğru da win 10'da çalıştırdım hallettim ,ancak windows 7'de bir türlü olmuyor,ne yapmam lazım daha önce böyle bir problemle karşılaşanlar ne yaptı acaba ?



İ
5 yıl
Yarbay

Piyasada pl-2303 diya satılan ürünler artık desteklenmeyen pl-2303hx ve hxa çiplerini kullanıyor. Güncel çip hxd olandır. Bunu en basitinden şöyle ayırt edebiliriz. hxd çip dahili kristal barındırır. Dolayısı harici kristal kullanmaz. Eski çiplerde dahili kristal yoktur, dışarıdan kristal bağlanır. Çinli ureticiler maliyeti artırmamak adına smd kristal kullanmaz. Kart üzerinde kristal varsa eski çiptir.
Çinli üreticiler eski çipleri kullanmaktadır. Normalde 1 dolar bile etmeyen bu aletler ülkemizde abartı fiyatlara satılabilmektedir.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.