Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
601
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telservice Garantili Cihaza Garanti Süresi Dolmuş Gibi işlem yapıyor
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu rezil firmaya 26/06/2018 tarihinde göndermiş olduğum, 29 Temmuz 2016 fatura tarihli cihazımı işleme aldıklarında Garanti YOK, Garanti Süresi Dolmuş diye not düştüklerini gördüm. Önce random olarak bunu yazdıklarını hatalarını farkedeceklerini düşündüm.
3 Temmuz günü bana 568 lira cihaz tamir bedeli çıkardılar. Hemen lenova Türkiye ile iletişime geçtim. Oradaki arkadaşlara da faturanın bir kopyasını yolladım. Teleservice mail attıklarını cevap beklediklerini söylediler.
Bugün itibari ile herhangi bir gelişme olmadı. Teleservice de hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
Mubarek devlet sırrı bir tane müşteri temsilcisine bağlanamıyorum.

Bugün fiyat teklifini kabul et butonuna tıklayarak banka dekontu yerine yaptıkları hatayı anlatan bir yazı yükledim ve müşteri hizmetlerine bir mail attım. Hala bir gelişme yok.
Bu adamlara ulaşabileceğimiz herhangi bir telefon numarası bilen varsa Allah rızası için paylaşsın. Adamlar garanti süresi dolmamış cihaza garanti süresi dolmuş diye işlem yapıyor ve hiçbir şekilde ulaşamıyoruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.