Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
906
Tıklama
0
Öne Çıkarma
zengin olan biri bir başkasının fakirlesmesine sebep mi?
K
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bi yerde birisi zengin oluyorsa bir başkasının fakirlesmesine mi sebep oluyor. Dünyada bir limit mi vardır neden herkeste esit miktarda para yoktur. . başka bir sorum da şu : bir kişi evini kiraya veriyor kiracının fakirlesmesine sebep olmuyor mu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 11 Mayıs 2018; 4:28:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Binbaşı

zengin ve fakir nispidir. dediğin gibi herkes zengin olamaz bir kişinin daha fazla malı olur o zengin sayılır. buraya kadar doğru düşünmüssün.

lakin kiracının zaten evi yok, mal sahibi evinde bir başkasını bedavaya mı oturtsun? öbür türlü de kiracı adamın da çadırda yatması gerekir. burada bir ticaret söz konusu, yani adamın bir malı var ve kiraya veriyor. alan memnun satan memnun, sebepsiz zenginleşmesi için kira ücreti çok yüksek olmalı ve dünyada çok az sayıda ev olmalı. dünyada ev sayılı derecede değilse, ortaya çıkan kira ücreti piyasa şartlarında ve standartta olacaktır

yani sorunun cevabı şu, ev sayısı çok olan ülkede, evini kiraya vererek zenginleşemezsin. rekabet ve piyasa oluşacaktır. aksi için evet mümkündür.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 11 Mayıs 2018; 4:46:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yani saçma şeyler olabilir aklıma gelen sorular . yani ne biliyim herhangi bir yerde herhangi bir kişinin ayağında ayakkabısı olmamasi veya yiyecek giyecek şeylerin bulamaması zengin olan kişilerin yüzünden midir. sonuçta dünyada belli bir sermaye var ve onu kazanan artıran bir başkasından eksiltmiyor mu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Binbaşı

Evet bana göre öyle



K
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

farklı Bir düşünce yok sanırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Yarbay

evet



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.