Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
937
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wingman (Yoldaş - 2v2) Modu Hakkında
K
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. Bi arkadaşla sürekli Wingman oynuyoruz, çok da keyifli oluyor gerçekten. İkimiz de LEM olduktan sonra birlikte 12 maç attık. Toplamda 2 beraberlik aldık, geri kalanlar da 9-1 9-2 9-3 galibiyetler. Karşıya sürekli Supreme-Supreme veya Supreme-LE atıyor. Ama yok rütbe atlatmıyor. Çevremde oynayan pek kimse yok o yüzden konu açmaya ihtiyacı hissettim, gerçekten çok zor mu rütbe atlatıyor oyun yoksa bilmediğim başka bir durum mu var?

Hani ucu ucuna yensek veya 1 kere yenilsek anlayacağım ama 10 ezici üstünlük, 2 beraberlik, hala ses yok. Komik olan, arkadaşın daha hiç wini yokken ben LE idim, o günden beri hiç yenilmedik. LE attı onu, sonrasında birlikte LEM olduk. Sanırım kısa sürüyor diye az ELO veriyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.