Son zamanlarda kilit açarken müthiş yavaşlama var, uygulamalar robot dansında çalıştığı oluyor. Instagram, YouTube hatta Google Play'in bile çöktüğü oluyor. Android Assistant kullanıyorum fakat görev yöneticisinde hangi uygulamanın ne kadar işlemci ve ram kullandığını göstermiyor, başlangıç kapatıcısı da çalışmıyor diye tahmin ediyorum, herhangi bir değişiklik olmuyor çünkü performansta. Telefonun açılması 3-3,5 dakika sürüyor. Telefonu formatlamak sorunu çözebilir belki ama bir noktada telefonun kontrolü kaybettiğimi düşünüyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >