Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
678
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fernando Gelene Kadar İşimiz Zor
G
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bugün belli oldu ki,orta sahamız fernando dönene kadar selçuk-tolga olucak.Fernando döndükten sonra selçuk-fernando ne kadar başarılı olabilir,bilemiyorum.



D
6 yıl
Yüzbaşı

Mart ayının sonlarına doğru anca gelir diyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

O kadar uzun sürmesi imkansız.Ameliyat olsa o kadar zamanda gelirdi.Kendine iyi bakıyosa şubat sonuna doğru antrenmanlara başlar,klubeye girer,mart başı %100 hazır olmasada ilk 11 e girer.



X
6 yıl
Binbaşı

Mart başında dönecek galiba, açıklamalara bakarsak öyle tahmin ediyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Yarbay

Tek teselli en azından nispeten kolay bir fikstürümüz varken sakatlanmış olması. Art arda gelen zor maçlar zamanında sakatlansa daha büyük kayıp olacaktı bizim için.



G
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Mart başında dönecek galiba, açıklamalara bakarsak öyle tahmin ediyorum.

Zaten fenerbahçe maçından sonra milli araya giriyoruz.Benım ıcın fenerbahce macına kadar hazır olmaması bile sorun değil.Bi şekilde geçeriz o maçları.Ama milli aradan sonra trabzon,başakşehir,beşiktaş gibi takımlarla oynıcaz.O maçlarda olması çok önemli.Zaten bu takımları yendiğinde yada yenilmediğinde otomatıkmen şampiyon oluyorsun.Benım tahmınım karabuk veya konya macında donus yapar.Fener macında 11 başlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.