G

Teğmen
20 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358972 Gün Cezalı
356718 gün 10 s. 35 dk.
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
Bu 11 Şampiyon Olur mu?
Gomis
Rodrigues Belhanda Feghouli
Fernando Selçuk
Nagatomo Serdar Maicon Mariano
Muslera

Fernando inşallah bursa maçından sonra forma almaya başlıcak diye biliyorum.Şöyle bakınca kadroya Allah bi sakatlık bela vermezse,ceza sıkıntısı çekmezsek.Bu kadroyla her takımı yenebileceğimizi düşünüyorum.Özellikle içerdeki derbilerde.Sizin düşünceler neler?
G
6 yıl
Önümüzdeki 4 maç
Kasımpaşa(D)
Bursaspor(E)
Karabük(D)
Konya(E)

Ben kasımpaşa hariç her maça banko 3 puan yazıyorum.Ama bu beyinsiz belhanda,bizi zor duruma soktu yok yere.İnşallah yerine sinan ı veya ereni oynatır.Feghouli kanatta kalmalı.
G
6 yıl
Carrasso Formayı Kapar Mı?
Muslera yıllarca gösterdiği performansla karakterle canımız ciğerimiz oldu,halada öyle.Ama uzun zamandır inanılmaz kötü oynuyor.Yan toplarda büyük zaafiyet yaratıyor.Yan topa çıkmıyor,kararsız kalıyor.Acaba carrasso yarın inanılmaz iyi oynarsa muslerayı kesebilir mi?En azından bi rekabet yaratıp,musleranın formunu yukarı çekebilir mi? Bence carrasso yeterince kaliteli bi kaleci.
G
6 yıl
B.şehir-Fb maçı nasıl bitmesini istersiniz?
Uzun vadede en iyi sonuç bizim için beraberlik derim.Fenerbahçe'nin potaya girmesi faydamıza olur aslında ama yakında beşiktaş maçıda var,o yüzden geride kalmaları faydamıza olur diye düşünüyorum.
G
6 yıl
fikret orman\u0027ın maçlarımız ertelensin çağrısı
Ne şimdi bu,hangi türk takımı çıkıp böyle bi talepte bulundu şimdiye kadar.Galatasaray bu ülkeye kupa getirdi,1 yarı final,2 çeyrek final bi kez olsun böyle bi açıklama olmadı.Fener sevillayı eledi,chelsea'yle oynamadan böyle bişey mi istedi.Uefada yarı finale çıktılar böyle bişey mi istedi aziz.Fiko'ya karşı bi sempatim vardı ama bu türkiye'yi biz temsil ediyoruz,biz biz biz tavırları eksi puan toplamaya başladı benim gözümde.Adam resmen ayrıcalık istiyo kendilerine.
G
6 yıl
Sezon Sonu Boşa Çıkan İnanılmaz Futbolcular
Bu sene sonu para harcamadan 3-4 top class futbolcu takıma katabiliriz.Özellikle şampiyonlar ligi çok önemli bi koz bizim için.Sene sonu carrasso,donk,lato kesin gidici diye düşünüyorum.
Balotelli,Bernard,Max Meyer,Asamoah,Fellaini,Cabaye,Moutinho vb gini oyuncuları kadromuza katabiliriz.Bazı oyuncuları almak imkansız.Umarım şu sezon sonunu çok iyi geçiririz.Bonservis ödemeden alınan futbolcu kadar önemli bişey yok bizim gibi borç sarmalında olan türk takımlar için.İnşallah Türk takımları bu listedeki futbolcuların bi çoğunu kadrosuna katarda ligimizin kalitesi bi nebze artar.Listeye buradan bakabilirsiniz.https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/7919054
G
6 yıl
Fernando Gelene Kadar İşimiz Zor
Bugün belli oldu ki,orta sahamız fernando dönene kadar selçuk-tolga olucak.Fernando döndükten sonra selçuk-fernando ne kadar başarılı olabilir,bilemiyorum.
G
6 yıl
Ndiaye\u0027yi takasta kullanmalıyız
Stoke City hazır bizden futbolcu istiyorken.Bızde tok satıcı rolüne bürünüp,Stoke cıtyden bruno martıns ındı + 10 mılyon euro ıstemelıyız.Sol ayaklı çok ıyı bi stoper.Tam ıhtıyacımızı karşılar.Orta sahada sezon sonuda kadar fernando-selcuk-tolga-donk-belhanda ıle ıdare etmek zorundayız.Yapacak bısey yok.Kalan paranın ufak bi kısmı ile geçici bi solbek transferi (holebas) tarzı bize yeterli.Kimse burda ağlayıp sızlanmasın,futbolcuyu ederini buldu mu satıcaksın.Anlayın artık şunu anlayın.Beşiktaş yönetimini bu konuda Türkiye'ye örnek göstermek lazım.Bu konuda çok başarılılar çok.
G
6 yıl
Lastik Önerisi
195/60/R15 veya 195/50/R15 lastik almayı düşünüyorum.Lastikler yazlık olucak.Marka model önerilerinizi bekliyorum.
G
6 yıl
Araç Fiyatı Konusunda Yardım
2011 Model,1.4 My Fiesta Benzinli Otomatik,40 bin kmde aracın piyasası nedir?
Araçta sağ ön çamurluk ve ön kaputta boya işlemi var.Tramer kaydı 2 bin lira.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.