Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
874
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Remote play için PS4 alınır mı?
S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba, geçen sene televizyonda oyun oynamayı sevmediğim için xbox 360’ımı satmıştım. İnternette remote playle ps vita’da oynanan oyunları gördüm ve çok beğendim ama şu an ps4’üm de ps vita’m da yok. İkisini de ikinci el aldığımda sıfır ps4’ten bile daha ucuza geliyor ama henüz karar veremedim. Ps4’ü televizyonda oynamayacağım, vita’yı da sadece evde remote playle oynamak için alacağım. Tecrübesi olanlara soruyorum, sizce ikisi birlikte sadece vitada remote playle oynamak için alınır mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yarbay

Hocam öyle şeymi olur. PS4'te tonla güzel oyun var onları minicik ekranda oynayıp heba mı edeceksn.



Oluşacak sorunları yazayım



Vita'nın analog kontrolleride PS4 kolu gibi işlevsel değil. Özellikle online oynamaya kalksan halin perişan olur.



Diğer sorun internetin sürekli iyi olması lazım. Benim netim fiber hiç düşme yaşamıyorum dersen belki düşünülür.



Ps Vita'nın R2 ve L2 tuşları yok. Onların yerine arka tarafı dokunmatik yapmışlar. Remote Play yaptığın oyun bu tuşları aktif kullanıyorsa ise işin bitiyor. Kaldı ki daha önce Vita kullanmamışsın alışana kadar sinirden oyun oynamayazsın.



Bu liste uzadıkça gider. Remote Play için Ps4 ve Vita almak isteyeni ilk kez görüyorum. Ve diyeceğim sakın böyle bir hata yapma.



Televizyonu Sony al. Kur Ps4 sistemi. The Last of Us oynama başla bunları unutacaksın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim. İlk çıktığı anda aldığım fat pspmi hala severek kullanıyorum ama oyunları çok eskide kaldı. Pspnin devamı olan konsolda güncel oyunları oynama fikri çok güzel geliyor. Onun dışında pc’yi diğer konsolların hepsine tercih ederim ama L2 R2 olmazsa da çoğu oyunda sıkıntı çıkar kesin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yarbay

Vitayı alıp evde remote play oynamak saçma olur. Haaa çok heyecanlı oyundur işin çıkar dışarda açık bırakırsın ps4 vitayı alıp dışarda bir cafede internete bağlanıp oynarsan mantıklı ama r2 l2 tuşları sıkıntı. O yüzden fps oyunları oynanmaz ama hikaye odaklı oyunlar düşünülebilir. Bende vardı ps4 alınca bir kaç defa oynadım sonra sattım. Vita ölü bir yatırım fişini çekti artık sony.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yarbay

Git Nintendo switch al.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mario tarzı oyunları sevmiyorum. Konsolda fps oynamayı da beceremiyorum. Geriye bi zelda, skyrim ve la noire kalıyor. Oynamadığım bi zelda var, onun için de değmez bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @drejtc
D
7 yıl
Moderatör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.