S

Yüzbaşı
20 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
188 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Remote play için PS4 alınır mı?
Herkese merhaba, geçen sene televizyonda oyun oynamayı sevmediğim için xbox 360’ımı satmıştım. İnternette remote playle ps vita’da oynanan oyunları gördüm ve çok beğendim ama şu an ps4’üm de ps vita’m da yok. İkisini de ikinci el aldığımda sıfır ps4’ten bile daha ucuza geliyor ama henüz karar veremedim. Ps4’ü televizyonda oynamayacağım, vita’yı da sadece evde remote playle oynamak için alacağım. Tecrübesi olanlara soruyorum, sizce ikisi birlikte sadece vitada remote playle oynamak için alınır mı?
S
8 yıl
Devletin girişimcilere makine desteği
Devletin makine alımı konusunda yardımcı olduğu bir proje var mıdır?
S
8 yıl
Amerika\u0027da alınan debit kartını Türkiye\u0027de kullanmak
Amerika'dan aldığım debit kartını Türkiye'de kullanma şansım var mıdır? Yoksa bir yolunu bulup kartın içindeki parayı Türkiye'deki bankalardan birindeki karta mı atmam gerekir?
S
8 yıl
forum benzeri basit bir site kurmak istiyorum
Forum tarzında ama üzerinde bazı değişiklikler yapmak istediğim bir site kurmak istiyorum. Domain ve hostingi alırken kendi başıma yapabileceğimi düşünüyordum ama yapamadım. İnternetten birkaç yerle konuştum, piyasasını öğreniyorum. Buradan da yapabilecekler varsa ne kadara yapabileceklerini öğrenmek istiyorum.

Edit: bulundu
S
8 yıl
Godaddy yardım lazım
Siteler hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen bu işe girişmek istedim, keşke başlamadan önce bir kez daha düşünseymişim diyorum şimdi.
Domain'i aldım, alırken website builder diye bir şey de ekledim sepete. Her şey iyi, güzel derken internette bulduğum temayı website builderla yükleyemediğimi fark ettim. Herhalde wordpress hesabı gerekiyor dedim, ondan aldım 1 aylık, denemek için. Bu sefer de kendi domainimi bu wordpress hesabına aktaramadım, geçici bir domain duruyor şu an. Sonra dedim herhalde hosting lazım, 1 aylık da hosting aldım. Şu an birbirinden alakasız 3 şey var gibi duruyor hesabımda. Yardımınız lazım, ne yapmam gerekiyor? Kendi yükleyeceğim temayı kendi seçtiğim domainde kullanabilmem için ne yapmam lazım?
S
9 yıl
Beyaz Kağıt vs Kitap Kağıdı
Okuduğunuz kitap hangi kağıttan yapılsa daha rahat okursunuz? Ben kitap sitelerinde kitap kağıdı olarak geçen kağıtlarda rahat okuyorum. Neden beyaz kağıda bir kitap basılır onu da anlamıyorum. Ne zamandır Harry Potter serisine başlamayı düşünüyordum, siparişi verdim, gelen kitap beyaz kağıtlı çıktı. Gözlerimi yoruyor veya bana öyle geliyor ama sonuçta uzun süre okuyamıyorum, herkes böyle mi düşünüyor diye sorayım dedim
S
9 yıl
Online oyunlara bağlanamıyorum
Saatlerdir çözümü için forumlarda yazan bir sürü yolu denedim ama sonuç alamadım. Hiçbir online oyuna bağlanamıyorum. Çoğu oyunda hata vermese de serverlar yükleniyor şeklinde kalıyor ama yüklenmiyor, oyunların birindeyse oyun başlamadan kapanıyor ve uzak sunucuya bağlanamadı şeklinde bir hata veriyor. Sorun 4-5 gündür devam ediyor, başlangıçta oyuna bakım yapıldığını sandım ama sonra görüdm ki bütün oyunlarda aynı sorun var. Yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
S
9 yıl
Revolution dizisi gibi bir kitap?
Konusu dünyada elektriğin gitmesi olan bir kitap var mı? veya buna benzer bir konu da olur
S
10 yıl
Kamera çalışmıyor yardım
X555LN windows 7 kullanıyorum 2 aya yakın oldu kamera hiç gerekmemişti geçen gün deniyim dedim açılmadı. E-maille sordum windows 8.1 için driverlarımız sitemizde mevcut windows 7 için yok dediler benim şimdi yapabileceğim bi şey var mı kamerayı çalıştırabilmek için?
Bi de part name ve part descriptionları yazmışlar ne işe yarar bilmiyorum
S
10 yıl
Xbox\u0027ı pcye bağlamak istiyorum
Xbox satan yerlere de sordum usb dediler ethernet dediler anlamadım nasıl pcye bağlayabilirim? Oyuna türkçe yama kurmak istiyorum lütfen yardım edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.