Merhaba arkadaşlar, aracıma lpg kiti taktırmayı düşünüyorum malum benzin fiyatlarından dolayı.. BRC marka kit 2700 TL Civarı dediler, Atiker gold ise 1700 Civarı fiyat a geliyor. bu iki ürünü kullanan var mı? fiyat farkından dolayı atiker e yönelmem mantıklı olur mu sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
istanbul anadolu da olması lazım..ben kötübir yorum şikayet duymadım...ama edirne de yim bir süre daha benzinle tadını çıkarrıp şubat mart gibi dönüşüm yaptırırım diyorum... Bu arada BRC yerine 200 -300 daha verip prins te düşünülebilir..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.