Telefonumu arabada şarj etmek için çakmaklığa bağladığımda bağlantı seçeneklerini sormuştu. Ben de haliyle şarj etmek için mevcut olan seçeneği seçtim. Şimdi telefonumdan bilgisayarıma dosya aktarmak için bağlıyorum telefonumu ama dosyalarımı göremiyorum. Telefon şarj oluyor. Bu da demek oluyor ki bilgisayar bağlantı kablomu şarj etmek için bağladığımı algılıyor. Normalde bildirim panelinde bağlantı görünüyordu ve oradan değiştirebiliyordum. Ama şimdi bağlantıyı bildirim panelimden göremiyorum. Bağlantımı tekrar ortam cihazı (MTP) haline getirebilmem için nereye girmem gerekiyor. Ayarlarda bayağı bi' dolandım ama bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.