E

Çavuş
26 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
Motor Suyu Kapağı Açık Kalmış
2003 model 1.2 EL 16V Palio aracım var. Motor suyu kabının suyunu kontrol etmek için açıp biraz içme suyu ekledim. Sonra kapağı akünün üstünde unutup yola çıktım. Yaklaşık 250 km yol gittim. En son 200. kilometrede falan hararet göstergesine bakmıştım, herhangi bir hararet yükselmesi yoktu. Varacağım yere varıp motoru durdurunca kaputtan duman yükselmeye başladı, hemen açtım kaputu. Kapağı unuttuğumu fark ettim. Genleşme kabında su tamamen bitmemişti ama epey eksilmiş. Fokurdama yoktu suda. Biraz su ekleyip kapağı kapattım. Yağını da daha bugün yeni değiştirmiştim. Bir problem olur mu? Sorun olup olmadığını nasıl anlarım?
E
2 yıl
Palio\u0027da hangi kasayı tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar, Palio almayı düşünüyorum. Ama kasa konusunda çok bilgim olmadığı için karar veremedim. MK1 sanırım 1998-2002 MK2 de 2002-2005 yılları arasını kapsıyor. 1.2EL modeller 1.4EL modellere göre daha yüksek fiyatlar gördüm sarı sitede. Sebebini anlayamadım.

Bekarım yalnız yaşıyorum. Şehir içi de şehirler arası da kullanacağım arabayı. Çok hız güç isteğim yok ama tabi ki yokuşlarda çok fazla bayılacak kadar güçsüz bir araba da istemiyorum. Onun dışında yakıtı uygun, parçası ucuz, çok arıza açmayacak sağlam bir araç arıyorum. Palio'da hangi modelleri tavsiye edersiniz? Palio dışında 80-100 bin TL bandında farklı araç öneriniz olursa onları da yazarsanız sevinirim.
E
4 yıl
Mezun Olmadan Askerlik Başvurusu
Henüz diplomamı almadım ama Haziran ayında mezunum. Diplomamı en geç Temmuz ayında alırım. 31 Mayıs'a kadar başvursam daha sonra diplomamı başvuruma ekleyebiliyor muyum yedek subaylık için?
E
6 yıl
LG G4 Telefonum Dondu Kaldı Acil Yardım
Merhaba arkadaşlar, telefonum LG G4 yani LG H815 modeli dikkatinizi çekerim H815TR değil H815. Hepsiburada üzerinden ithalatçı garantili olarak almıştım. Şimdi soruna gelelim. Telefonu kapatmıştım. Tekrar açarken "Firmware Update" yazan bir ekranla karşılaştım. Alt kısımda da "Do not unplug the USB connection until the process is complete." yazıyor. Ancak herhangi bir yükleme yapılmıyor. Daha önce de başıma gelen bu olayı LG'nin kendi sitesinde anlatılan yöntemle çözmüştüm. LG Mobile Support Tool üzerinden "Yükseltme hatası kurtarma" seçeneğiyle halletmiştim. Ancak bunun için telefonumu PC'ye bağlamam gerekiyor. Ama bilgisayarım hiçbir şekilde telefonumu görmüyor, tanımıyor. Telefonumun modeline uygun USB driverları da nereden indirdiysem hep x64 yani 64 bit için. Benim bilgisayarım 32 bit. Var mıdır bu problemle karşılaşan, çözebilen? Bilen birisi aydınlatırsa minnet duyacağım. Şimdiden teşekkürler.
E
6 yıl
R10\u0027da üyeliği olan var mı?
Evet arkadaşlar, r10 webmaster forumunda üyeliği olan biri var mı acaba?
E
6 yıl
Ekşi Sözlük yazarı olan var mı?
Evet arkadaşlar ekşi sözlük yazarı arıyorum. Varsa özelden ulaşabilir mi?
E
6 yıl
LG G4 ORTAM CİHAZI BAĞLANTISI
Telefonumu arabada şarj etmek için çakmaklığa bağladığımda bağlantı seçeneklerini sormuştu. Ben de haliyle şarj etmek için mevcut olan seçeneği seçtim. Şimdi telefonumdan bilgisayarıma dosya aktarmak için bağlıyorum telefonumu ama dosyalarımı göremiyorum. Telefon şarj oluyor. Bu da demek oluyor ki bilgisayar bağlantı kablomu şarj etmek için bağladığımı algılıyor. Normalde bildirim panelinde bağlantı görünüyordu ve oradan değiştirebiliyordum. Ama şimdi bağlantıyı bildirim panelimden göremiyorum. Bağlantımı tekrar ortam cihazı (MTP) haline getirebilmem için ayarlara
E
6 yıl
LG G4 ORTAM CİHAZI BAĞLANTISI
Telefonumu arabada şarj etmek için çakmaklığa bağladığımda bağlantı seçeneklerini sormuştu. Ben de haliyle şarj etmek için mevcut olan seçeneği seçtim. Şimdi telefonumdan bilgisayarıma dosya aktarmak için bağlıyorum telefonumu ama dosyalarımı göremiyorum. Telefon şarj oluyor. Bu da demek oluyor ki bilgisayar bağlantı kablomu şarj etmek için bağladığımı algılıyor. Normalde bildirim panelinde bağlantı görünüyordu ve oradan değiştirebiliyordum. Ama şimdi bağlantıyı bildirim panelimden göremiyorum. Bağlantımı tekrar ortam cihazı (MTP) haline getirebilmem için nereye girmem gerekiyor. Ayarlarda bayağı bi' dolandım ama bulamadım.
E
7 yıl
Eskişehir halısaha yapacak adam?
Beyler Eskişehir'de 11 12 halısaha yapmak isteyen bi ulaşsın bana. Futbolu geliyo bazen insanın böyle.
E
7 yıl
DUNLOP MU DOCKERS MI?
FLO'da 220 olan botları Hepsiburada'da 165 liraya buldum. Bir de Palet diye bi mağazada dunlop bot buldum. 95 lira onlar. Dockers iyidir, orda sıkıntı yok da daha önce dunlop ayakkabı bot kullanan var mı? Dunlop kalitesini merak ettim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.