Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1228
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Catia hakkında bir sıkıntım var yardımcı olabilecek biri varmıdır.
A
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben Catia 2017 indirdim kurdum. Çalışıyor ancak bir sıkıntım var resimli olarak ifade edeyim. Öncelikle ben Catia yı tam ekran olarak açmadığımda yani alttaki resimdeki gibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Hiç sorun yok yani araç çubukları yerinde ve ekrana çektiğimde mesela Profile komutunu çekersem ayrılıyor üstteki çubuğa götürdüğümde o kısma yerleşiyor.

Ancak tam ekran yaparsam yani alttaki resimdeki gibi.

< Resime gitmek için tıklayın >


Evet bu resimdeki gibi tam ekran yaparsam araç çubuğu gidiyor. Kullandıklarım yukarıda duruyor ancak ekrana çekemiyorum ve çektiğimde o kısımdan ayrılıp ayrı bir pencere gibi gelmiyor üzerine tıklatıp boşa tıklarsam geliyor ama oda bir süre sonra kayboluyor herhangibir yere çekmesemde kayboluyor. Normal tam ekran yapmadan kullandığımda hiçbir sıkıntı olmuyor. Acaba sıkıntı nedendir.

Sistem yeni bir sistem kasasından monitörüne kadar. Ekran kartı rx 480.

Ancak kullanırken sürekli sıkıntı çıkartıyor. Bilen ve yardımcı olabilecek biri varmıdır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.