Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone 6 tamirinden anlayan baksın acil
A
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

merhabalar
iphone 6'mın ekranı kırıktı ve ekranın üstteki siyah parçasınında birazı kopmuştu kamera falan gözüküyordu. bir kaç gün önce telefonumun suyla teması oldu ve bende saniyesinde kurutup pirince koydum sonra isopropil alkolle makinanın içinide fırçaladık. cihaz en başta açılmıyordu lakin yaptıklarımızdan sonra açılmaya başladı. fakat görüntü alamadım ekrandan. lightning kablosunu vga ya çeviren bir kablo vardı bende onunla baktım televizyonda orda görüntü aldım. ekranın öldüğünü düşünüyordum ama galiba yanılıyormuşum. bugün buralarda bi telefoncu vardı bana iki tane ekran verdi onlarda çalışmadı o ekranın takıldığı portların kenarlarında korozyon oluşmuş ve bence bundan dolayı taktığım ekranlar çalışmıyor. ayrıca çok garip bir durum daha var. telefonun tarihi ve saati tam suyla temas ettiği anda takılı kalmış ilerlemiyor. ayrıca telefon açıldığında üstünden dokunduğumda çok ısındığını hissediyorum ama metalden dokununca normal olduğunu hissediyorum.

şimdi sorum şu. benim bir şekilde yedek almam lazım. telefonun şifresi var ve ekran olmadığı için giremiyorum. telefondan yedeği nasıl alabilirim nasıl içindeki belgeleri kurtarabilirim?

veya anakart değişmeden o portların etrafının tamiri yapılabilir mi?

(resimlerden bir tanesi televizyonda aldığım görüntü diğeri port kısmı)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.