1. sayfa
void LED_P6x8Char(unsigned char x,unsigned char y,unsigned char ch){ unsigned char c=0,i=0,j=0; c =ch-32; if(x>122) { x=0; y++; } LED_Set_Pos(x,y); for(i=0;i<6;i++) { LED_WrDat(F6x8[c][i]); }}void LED_P6x8Str(unsigned char x,unsigned char y,char ch[]){int c=0,i=0,j=0; while (ch[j]!='\0') { c =ch[j]-32; if(x>126) { x=1; y++; } LED_Set_Pos(x,y); for(i=0;i<6;i++) { LED_WrDat(F6x8[c][i]); } x+=6; j++; }}LED_P6x8Str(1,0,"");
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
void LED_P6x8Str(unsigned char x,unsigned char y, unsigned char ch[]);
kodun bir kısmını attım. en sonda "" olan yere pcden yazıncan yazı gelmekte fakat oraya nasıl telefondan veri gönderebileceğimi çözemedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.