Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
773
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Erdoğan ve Yıldırım'dan ortak referandum mitingi
J
9 yıl (905 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum için 47 ili ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yıldırım Ankara, İstanbul ve Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu 5 ilde ortak miting düzenleyecek.

AK Parti referandum kampanyasını resmen başlatmasının ardından partinin en üst karar organı AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Başbakan Yıldırım başkanlığında toplandı.

Toplantıda miting programını belirledi. Edinilen bilgilere göre, Ak Parti'nin kampanya programı Cumhurbaşkanı'nı tamamlayıcı şekilde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 büyükşehire, Başbakan Yıldırım'ın ise 47 ile gitmesi planlanıyor. İki isim, Ankara, İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır ve Kayseri'de ortak miting düzenlenecek.Kayseri'deki mitinge 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de gelmesi bekleniyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
9 yıl (905 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şimdi konuyu her ne kadar ben açmış olsamda fikrimi belirtmek istiyorum.



Şimdi bu anayasal suç değil mi? Şu anki anayasaya göre namus ve şeref üzerine yemin eden ve bağımsız kalacağını beyan eden C.başkanı suç işlemiş olmuyor mu? Bu durumda onu seçenlerin C.başkanı oluyor ve ona oy vermeyenler her türlü eleştiriyi yapmada haksız değiller.Kanunlar,kurallar hele anayasa ilkel toplum için değil medeni toplum içindir ve onu hiç bir medeni ferdin çiğnememesi gerekir. Beraber miting yapması bu ülkeyi iyice kamplaştırır ve nefreti iyice arttırır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl (15362 mesaj)
Yarbay

Bahceliyi de alsinlar, voltrani tamamlayip kendileri çalıp oynasinlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl (21752 mesaj)
Binbaşı

Adam onur ve şerefi üzerine tarafsız olacağına yemin etmiş. Ne kendisinin umrunda ne de akplilerin. Boşver...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl (6325 mesaj)
Binbaşı

“Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine and içerim.”

https://tr.wikisource.org/wiki/Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1_Yemini_(T%C3%BCrkiye)



J
9 yıl (905 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Benim anlamadığı Erdoğanın mitinglerine giden 1 insanda bile şu yeminini sorgulayacak beyin yok(mu)?



Cidden mitinglerdeki insanlari gorunce ulkemden soguyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl (2040 mesaj)
Yüzbaşı

Go to power ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl (21079 mesaj)
Yarbay

Şaşırdık mı ?

Hayır.

Cumhurbaşkanı baktı ki Binali bey ile olacak iş değil, kendisi de büyük illerde meydana inmeye karar verdi.



A
9 yıl (7596 mesaj)
Binbaşı

Stepnesiz olurmu hiç, lastik patlarsa yolda, kim kurtaracak sizi.



K
9 yıl (6875 mesaj)
Yarbay

Sence bilinçli bir insanın mitinge gitme olasılığı var mı ?Genelde millet bizim orda olduğumuzu görsün kafasında ki insanlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Jeremus
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.