Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
8175
Tıklama
0
Öne Çıkarma
elma telekom gebze bolgesi
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uydu net tarzında calisan havadan canak antenle alıcı verici şekliyle yansıtıci ve router ile servis saglaniyormus 200 tl sadece kurulum yapılıyor geri alamiyorsunuz. 10 mbit hiz için sabit hiz ve kota olmadan 60 tl oduyorsunuz bu sistemi kullanan varmı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yarbay

Yağmurlu fırtınalı havalarda randımanlı olmuyor diyorlardı.



A
7 yıl
Teğmen

Gebze,çayırova ve şekerpınar bölgesinde hizmet veriliyor.
Karlı, yağışlı havalarda sıkıntı olmuyor. Sistem 5GHZ iletişim bandını kullanıyor. Max 32MBITe kadar hizmet veriliyor.
Tüm paketlerde AKK YOKTUR. Öde kullan sistemiyle çalışır.
Keşif ve bilgi için: 0850 888 4141
Tarifeler:http://www.elmatelekom.com.tr/tarifeler41





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKA -- 14 Temmuz 2017; 12:36:48 >

A
6 yıl
Er

Ben bu internet firmasını kullandım hala kullanıyorum yaklaşık 6 ay falan oldu. İnternetten nefret eder oldum.Eğer kanser olmak istemiyorsanız almayın bu firmadan bu kadar rezillik görmedim parasının gram hakkını vermeyen bır fırma.Sürekli kesintiler ve kötü hava koşullarında internete bile erişim sunamayan bır fırma. ALMAYIN ALDIRMAYIN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 yıl
Er

Ahmet bey biz İstanbul bölgesinde hizmet vermekte olan bir Telekomünikasyon firmasıyız. PELİCELL Telekomünikasyon. Bu tip firmaların arkasında durulmasını ve desteklenmesini öneriyorum. Kablolu servis sağlayıcıların pahalı fiyat listeleri ve daha paragöz bir hizmet vermeleri TEKEL oluşundan kaynaklı alternatif ISS'ler ekonomi ve piyasa için önemli. Bu arızayı firmaya bildirdiğiniz taktirde çözeceğini umuyorum çünkü 5.0 GHz bantlı yayın yapan firmalar arızaya daha kolay müdahale etmektedirler.



İyi çalışmalar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ahmet41711
A
6 yıl
Er

pehlivan bey bız daha önce çok şikayet ettık çözülüyor ertesi gün bır daha yeter dedık cıktık abonelıkten ınsallah daha ıyı bır sey buluruz da basımız agrımaz.Bu arada elma telekom yağmurlu vb kötü havalarda fazlasıyla kötü oyun oynayamıyoruz .ping cok fazla sureklı kopukk.Benım yorumlarım bunlar kım ne derse desın kusura bakmayın.




Bu mesajda bahsedilenler: @Pehlivan-Empire
A
6 yıl
Teğmen

Özelden bilgilerinizi paylaşırsanız yardımcı olabiliriz. Oyunlarda ping olayı bir çok etkene bağlıdır, müşteri hız testi yapar 10 mbit ise 10 mbiti gördüğü halde oyunda ping süresi fazla olabilir. Bu yüzden ping konusunda garanti etmesi doğru olmaz wireless ISP lerin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Teğmen

Alaaddin bey, Gebze'de ikamet ediyorum. Bugün arayarak başvuruda bulundum firmanıza. Yarın 17:40-18:00 arası geleceğini söyledi görüştüğüm beyefendi.
Benim İnternet alma amacım oyun oynamak. Oyunlarda randıman alamadığım takdirde ilk 1 hafta içinde nasıl bir iade şansı sunuyorsunuz?
Elimde modem mevcut. Kurulum için bir ücret talep ediyor musunuz?
1 hafta içinde memnun kalmayıp iptal istediğimde tarafıma nasıl bir ücretlendirme yapılıyor?
Türk Telekom'un elinden bizleri kurtarmanız için sizlere fırsat verilmesini ben de destekliyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @AlaaddinKA
B
5 yıl
Çavuş

Kesinlikle tavsiye etmem. Ne mesajlara ne de aramalara cevap veriyorlar. Her gün bağlantı yok. Sürekli yalan dolan.Altyapi varsa kesinlikle almayin zaten. Ama altyapı yoksa Türkcell in superbox internetini alın daha iyi. Kimseye önermem.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt92 -- 22 Şubat 2019; 19:19:58 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.