Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VDF Kredisi Kapatıldı Detaylar İçeride
V
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar,

2014 yılı kasım ayında yeni jetta aracımı alırken 0,92 faiz oranıyla 35.500 tl kredi kullandım. Eşit ödeme olarak şeklinde olmayan, erken kapatıldığında eşit ödemeye oranla daha az faiz ödemesi olan ''balon ödeme'' şeklinde kredi kullandım. Planlamasını yaptığım şekilde 20. ayda kredimi kapatabilseydim daha az faiz ödeyecektim ama işler planladığım gibi gitmeyince kredimi 26. ayda, bugün kapattım.

Vdf'yi arayıp kapatma işleminin ne şekilde olacağını sordum ve ister anlaşmalı bankalardan gişeden ister eft ile ödemenizi gerçekleştirip bizi arayın dediler. Eft'yi yapıp yarım saat sonra aradım ve kredim kapandı, 2 saat sonra da aracın üzerinden rehin kalktı. Merak edilen soruları yanıtlayabilirm iyi forumlar.



Z
7 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun. Dosya ücreti falan ödediyseniz tüketici hakem heyetine gidip hemen dilekçe verin geri alabiliyorsunuz. Ayrıca rehin otomatik kalkıyor ama siz yine de emniyetten bir kontrol ettirin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, dosya masrafı için hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum, vdf 2 yıldır uğraştırıyor mahkemelerde, gerçi 1,5 yıldır yetkili mahkemenin kim olduğuna karar veremediler de.
Rehin için e-devletten baktım, eskiden görünüyordu şimdi yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat.ersin -- 6 Şubat 2017; 17:6:16 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zapt-ı Na Mümkün
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.