V

Yüzbaşı
22 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
2 yıl
Rampada Soğutmayan Klima-Vw Jetta
İyi forumlar, 2014 jetta aracım var, yokuş çıkarken klima soğutmuyor. Sadece fan üflüyor. Akü 9 aylık 13.7 voltaj değeri var ve gaz sorunu yaşamamak için kışın bile ara ara klimayı açarım. Sanayide tavsiye edilen bir ustaya gösterdim, klimada sorun olmadığını söyledi. Sorun ne olabilir başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum.
V
4 yıl
Çocuklar için PSN üyeliği?
Merhaba arkadaşlar 5 yaşındaki çocuklarım için PSN hesabını nasıl gerçekleştirebilirim? Aile ve ebeveyn kısmından bir türlü yapamadım. Bilen varsa basitçe anlatabilir mi? Teşekkür ederim.
V
6 yıl
RGB Ayarı Yapamıyorum-Yardım Lütfen
Arkadaşlar forumu okudum biraz ama bulamadım.

Sorun şu: Ub800v lg tv kullanıyorum 4K.

Proyu bağlıyorum ama RGB bir türlü aktif olmuyor. 3 adet HDMI girişi var, video çıkış bilgileri kısmında sadece hdmi 1 için hdcp 2.2 yazıyor, hdmi 2 ve 3 için 1.4 yazdığından hdmi 1 i kullanıyorum.

Hdr desteklemiyor tv onun peşinde değilim ama RGB yi nasıl açabilirim? Bazı konularda hd deep color dan bahşedilmiş ama tv ayarlarımda böyle bir şey de bulamadım.

Konudan anlayanlar yardımcı olurasa çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
V
6 yıl
Kıskanılan Akaryakıt Fiyatlarımız Hakkında Bir İnceleme
Arkadaşlar bildiğiniz gibi akaryakıt fiyatları ile ilgili sıkıntımız büyük, bu konuda bir inceleme yazısına denk geldim. Bağlantı aşağıda, yorum sizin.
https://onedio.com/haber/dunyayi-kiskandiran-ekonomimizin-tatli-belasi-onlenemeyen-akaryakit-fiyatlari-806427
V
7 yıl
Kazada Darbe Alan Aracın Markası Ne? Vw-? (Görsel)
Arkadaşlar iyi forumlar,

Bizim burada ki yerel gazeteyi okurken bir kaza haberi gördüm. Vw jetta bir araç, yol kenarında park halinde olan başka bir araca çarpmış ve darbe alan araç ciddi hasar almış.

1-bu aracın arkadan darbe aldığı halde bu kadar hasar alması normal mi?

2-bu aracın markası ne?

Haberin metni:

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, Tire'ye bağlı kırsal Karateke Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Torbalı'dan Tire yönüne giden Hasan Dolma, bir akaryakıt istasyonundan su almak için yönetimindeki 35 BHC 75 plakalı otomobili yol kenarına yanaştırdı. Bu sırada aynı yöne giden Nuri Yıldırım yönetimindeki 35 YMM 58 plakalı otomobil, Dolma'nın aracına arkadan çarptı. Hasan Dolma'nın otomobili, yol kenarından şarampole düştü.
Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza anı, saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.< Resime gitmek için tıklayın >
V
7 yıl
2014 Jetta\u0027dan 2015-16 308\u0027e Geçiş Hakkında Fikirleriniz Nelerdir?
İyi forumlar arkadaşlar,

2014 model makyajlı 1.4 tsi 122 hp highline dsg aracım var. 0 km olarak almıştım şu an 45.000 km de. Bir arkadaşım satmayı düşünüyorsan haberim olsun gibisinden almak istediğini belli etti.

2,5 yıldır aracımı güzelce kullanıyorum, genel olarak tüm özelliklerinden memnunum. Aracımı satarsam ne alırım diye düşünürken 308 i epey inceledim, kullanıcı yorumlarını, inceleme videolarını-yazılarını epey araştırdım. Yeni bir platform üzerine kurulması, 1100 kg civarında olması (Aracım 1350 kg.) opsiyon paketlerle çok teknolojik (acc, acil fren desteği, oto park vb.) olması gibi etkenler beni olumlu düşünmekten ciddi düşünmeye sevk etti.

Bütçeden ötürü üste para vermeyeyim diye 1.2 puretech 130 bg olanlara baktım, Edirne'den Kars'a 3,2 lt tüketim verisi yakaladıklarını, 1700 km civarı mesafe katedildiğini falan anlattı st, açıkçası o kadar iyimser değilim. Kullananlar ortalama yakıtlarını ve sürüş güzergahlarını belirtirlerse sevinirim.

Uzattım biraz kusura bakmayın, özetle;

Jetta'dan 308'e geçiş sizce mantıklı mı, dizel-benzin olarak düşünmeyin, konfor, güvenlik, rafinelik gibi etkenlerle birlikte fikirlerinizi yazar mısınız? Jetta iihs den top safety pick plus ödülü var, 308 bu konuda nasıldır? İihs testi yok euro ncap var orada 5 yıldız almış. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Düzeltme: 2016 yılı o km araç benim istediğim donanım olan allure + opsiyonlu bulunmadığından, 2. elde tam donanımlı olarak sadece dizel buldum 1 tane:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2015-peugeot-308-allure-dizel-otomatik-ozel-siparis-boyasiz-438683982/detay/

Benzinli olarak bu donanım ve opsiyonlusu yok. Üzerine +10k ekleyerek böyle bir araç üzerinden değerlendirme yaparsanız sevinirim.
V
7 yıl
İzmir-Ankara Gidiş Dönüş Yolculuk Araba mı Uçak mı?
Arkadaşlar 1 mayıs İzmir-Ankara, 5 mayıs Ankara-İzmir yolculuğu var eğitim için. Tek kişi olarak gidilip gelinecek. İki seçenek var açıklayayım yardımcı olursanız sevinirim.

1- Uçak ile gidiş dönüş: Kiraz'dan Gaziemir'deki havalimanına araç ile gidiş 140 km, uçakla Ankara'ya gidiş, Esenboğa havalimanından eğitim merkezine gidiş 70 km, aynı şekilde dönüş olacak.
Geçen zaman: tahmini 6 saat, maliyet: 500 tl.

2- Araç ile gidiş dönüş: Kiraz'dan Salihli üzerinden Ankara'ya gidiş ve dönüş 1.100 km, aynı şekilde dönüş olacak.
Geçen zaman: tahmini 6 saat, maliyet: 1.100*0,3: 330 tl.

Siz olsanız ne yapardınız, Ankara'da araç kullanmadım ama şehiriçine girmeyeceğim eğitim merkezi çevre yolu üzerinde. Uçakla gittiğimde havalimanından eğitim merkezine ulaşmak sıkıntılı olacak, metro yokmuş sanırım, bir kaç aktarma yapılacak ve şehri tam ortasından geçerek diğer tarafına gitmem gerekiyor. Ankara'nın toplu taşımalarının düzenini de bilmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.


09/05/2017 tarihli düzeltme: Yanıt veren tüm arkadaşlara öncelikle teşekkürler.

Arkadaşlar, eşim yalnız gitmemi istemeyince fazla üstelemek istemedim, gönlü olsun diye Ödemiş'ten direk Ankara'ya giden otobüse bilet aldım. Önce İzmir merkeze sonra Ankara yönüne giden araç tam 11,5 saatte Ankara'ya girdi. Yolda uğranılan il ve ilçe terminalleri ve 2 kez 25'er dakikalık molalarla birlikte.

Eğitim merkezi fetöden alınan binalardan biri. İncek'te bulunuyor, dolmuş yarım saatte bir ve sürekli dolu olarak geçiyor, otobüsler ise saatte bir.

Ulaşım çok sıkıntılı, çoğu yere gitmek için iki araç değiştirmek gerekiyor genellikle. Minibüsler ve otobüsler akşam saat 8.00'den sonra bitiyor, hiç bir yere gidemedik desem yeridir.

Dönüşte otobüs rezilliğini çekmeyeyim uçakla döneyim dedim ama o da 1,5 saat havalimanına ulaşmak, 1,5 saat uçak yolculuğu, sonra Gaziemir'den 2 saat tren, beklemelerle 1 saate yakın eshot yolculuğu derken 6 saati geçti toplam süre, trende 2 saat ayakta kaldığımı da belirtmeden edemeyeceğim.

Son söz olarak araçla gitmediğime pişman oldum. Gerek yolculuk süreleri gerekse eğitim merkezinin ulaşım sorunlarından dolayı bir yere gidememek (Özellikle anıtkabir ziyaretini çok istiyordum.) beni epey yordu ve üzdü.

Ankaray'ın kara tren benzerliğinden, havalimanında metro olmamasından vb yaşadığım sıkıntıları saymıyorum bile, zorunlu olmadıkça Ankara'ya gitmeyi, hele araçsız gitmeyi hiç düşünmeyecek hale geldim. Hepinize iyi forumlar.
V
7 yıl
Volvo Bayi İzlenimlerim (Aşırı İndirim İçerir.)
Herkese iyi forumlar,

Cumartesi günü bir işi için Alsancak'taydım, evim epey uzak olduğu için gelmişken Karşıyaka Volvo'ya gittim yeni V40'ı incelemek için. Satış temsilcisine ilgilendiğim modelin V40 olduğunu, yeni kasa hakkında detaylı bilgi istediğimi ve bazı opsiyonlarla satın almak istediğimde fiyatının ve geliş zamanının ne olacağını sordum.

Öncelikle ellerinde hiç V40 olmadığını (Sistem üzerinden baktığında Gaziemir bayisinde de olmadığını belirtti.) belirten ST yeni V40 hakkında ayrıntılı bilgi talebime rağmen pek oralı olmadı, ayrıca yeni V40 için istediğim donanımlarla aracın 4 ay sonra geleceğini ve internet sitesindeki araç oluşturucunun sonucunda çıkan fiyattan bayi olarak indirim yapamayacağını belirtti. Showroomda ki araçların tamamının 2016 model olduğunu ve elinde bulunan T3 V40 CC ile T3 S60'ı anlatmak istedi ısrarla.

Benim aracıma (Vw yeni jetta 1.4 tsi 122 hp higline dsg.) takasta 70.000 tl teklif etti ve buraya dikkat 199.000,00 tl liste fiyatı olan ve bir kaç opsiyonu bulunan S60 r-desing araç için benden 69.000 tl fark istedi, 139.000 tlye bırakmış olduğu araç için 60.000 tl fiyat kırdı, aradaki fark gerçekten büyük bir indirim. Liste fiyatı 174.000 tl olan V40 CC'yi ise 130.000 tlye bıraktı.

Aynı araç olduğundan V40 CC modelini inceledim ve genişlik bakımından forumda anlatılan kadar dar olmadığını gördüm ve beni epey etkiledi, fakat araç değişikliğini hemen düşünmediğimden ve asıl istediğim araç V40 olmasından ötürü bayiden ayrıldım, test sürüşü için ise araçları yoktu.

Özetlemek gerekirse, ilk girdiğimde bayide kimse yoktu, ellerinde fazla araç yoktu, 2 adet S90, 1 adet XC90 ve 3 adet XC60 vardı. ST istediğim model yerine başka araçlar için ısrarcı oldu, cam tavan, acc ve lamine yan cam olmazsa olmazım diye 2 kez belirtmeme rağmen başka şeylerden bahsetti hep, sanırım ellerindeki araçları eritmeye çalışıyorlar. 2016 modeller için iyi indirim var düşünenler bir uğrasın. Bayide yarım saatten fazla kaldığım halde bir çay bile söylemediler ayrıca.

Herkese iyi forumlar, akımda kalanlar bunlar şimdilik, bir şey sormak istersiniz aklımda kalanlardan yanıtlamaya çalışırım hepinize iyi günler.
V
7 yıl
VDF Kredisi Kapatıldı Detaylar İçeride
Herkese iyi forumlar,

2014 yılı kasım ayında yeni jetta aracımı alırken 0,92 faiz oranıyla 35.500 tl kredi kullandım. Eşit ödeme olarak şeklinde olmayan, erken kapatıldığında eşit ödemeye oranla daha az faiz ödemesi olan ''balon ödeme'' şeklinde kredi kullandım. Planlamasını yaptığım şekilde 20. ayda kredimi kapatabilseydim daha az faiz ödeyecektim ama işler planladığım gibi gitmeyince kredimi 26. ayda, bugün kapattım.

Vdf'yi arayıp kapatma işleminin ne şekilde olacağını sordum ve ister anlaşmalı bankalardan gişeden ister eft ile ödemenizi gerçekleştirip bizi arayın dediler. Eft'yi yapıp yarım saat sonra aradım ve kredim kapandı, 2 saat sonra da aracın üzerinden rehin kalktı. Merak edilen soruları yanıtlayabilirm iyi forumlar.
V
7 yıl
Passat\u0027ta Yasa Dışı Opsiyon vs Sherlock Türk Polisi
Arkadaş bu nasıl bir kafadır ya. Ben şok

https://www.facebook.com/memurlarcom/videos/1408987085780889/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.