Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
566
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mr sonucu
I
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar salı günü sırt programımdan sonra kalçamın çevresinde farklı karıncalanma tarzı bi kaç duyu hissettim.Perşembe günüde devam etmesinden ötürü direk ortopedi bölümüne gittim.Doktor mr sonucunu görmeden spor yapmamam konusunda uyardı .Mr çektirdim sonucuna bilgisayardan bakan doktor bişey görünmüyo fıtık yok 3-4 gün deadlift squat yapma zorlamıssın belini dedi ekstradan bi süre bu egzersizleri kemerle yapmamı önerdi.Bugün mr raporunu aldığımda sonuç kısmında (L4-L5 diskinde diffuz bulging ve dural keseye minimal bası) yazdığını gördüm.İnternette forumlarda bi sonuç bulamadım doktor beyde bugün yılbaşı olduğundan dolayı izinliydi.Bu yazı hakkında bilgisi olan bunu yaşayan var mı.Hafif sızı, karıncalanma 3-4 güne geçer mi bu sırada antremanlara ara vricem tabiki.Yoksa maalesef doktorum mr a bakıp yanlış teşhs mi koydu anlık olarak fıtık başlangıcı evresinde miyim ? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim

Ekstradan deadlift squat sakatlar tabiki demicem benim düşüncem surantreman danda dolayıda deadliftten hemen sonra barbell row yapmam çok acemice bi düşünceydi.Çevremdeki herkeste hareket formlarımı beğenir yeri gelir yardım ister.Sanırım 5-6 gün antreman yapmayıp fullbody e dönüp bol bol back extansıon yapıp 2-3 haftada squat deadliftten biraz uzak durmalıyım.



F
7 yıl
Yarbay

Aynen hocam arka arkaya Deadlift + Bentover Row hiç olmamış. Formunda sıkıntı yoksa fıtıkta yoktur doktorunun dediği gibi fazla zorladığını düşünüyorum bende.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

fıtık olmuşsun hayırlı olsun.bende 2016 başında ameliyat olmuştum.sıcak tutmak kaya tuzu ile sıcak uygulama vb işe yarasa da tam manası ile çözeceğini sanmıyorum.ben deadlifti en son yapardım herzaman



I
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Fıtıklık bi durumum yok allaha şükür şu an çok rahat bi şekilde squat deadlift yapabiliyorum .Tek sıkıntı deadlift yaptıktan ertesi günü kalça etlerimde farklı his hissediyorum o kadar.O da oturunca oluyo bi tek.




Bu mesajda bahsedilenler: @Flying Dutchman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.