Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1267
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSİ Z170GAMİNG PRO VS ASUS ROG MAXİMUS Vİİİ RANGER
K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu anakartların arasında büyük bir performans farkı varmıdır. Ne bileyim msi olsun istiyordum anakartı ama bu anakart bir sitede indirime girmiş. Öneriler ve bilgilerinizi benim paylaşırsanız mutlu olurum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 6 Ekim 2016; 15:05:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yarbay

O kart Ranger la karşılaştırılacak kart değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Z170 yongası var dostum ikisinde de ranger daha üstün bi performansı olduğubu söylersek. Msi dan ne gibi artıları var bu kartı araştırdığım zaman f/p ürünü olmadığınıokumuştum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Nerd Miner
N
8 yıl
Yarbay

Öncelikle Genel olarak baktığında performans olarak bir fark hissedemeyeceğini hesaba katmakta fayda var. Kartların farkları genel olarak overclock bileşenlerinin kalitesi kullanılan ses çipi gibi rangeri ayıran noktalar var. Özellik bazında da C tipi usb ln2 modu gibi ekstrem overcular için ek bileşenleri var. kartın üzerindeki düğmeler ile kontrol imkanları var thunderbolt başlığı var. Rog serisi kartlar ramdisk uygulaması da barındırıyor Msi de durum nedir bilmiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ekim 2016; 15:46:51 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Korgeneral1071
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.