Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
678
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster ssd sorunsalı
N
10 yıl (209 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 hafta önce monster abra a5 6.2.1 aldım üzerinde 240 gb intel 540s serisi ssd var (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 490 MB/s) hızları bu şekilde ancak yaptığım testlerde okuma hızı genelde 450-480 mb/s iken yazma hızı hep 200-240 mb/s arasında değişiyor.Aldığım değerler normalmi yoksa benmi yanlış bişey yapıyorum biraaz araştırma yaptım biostan falan baktım ahci aktif aygıt yöneticisniden baktım ordada sürücü sağlayıcı intel olarak görünüyor.< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
10 yıl (209 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

up up



N
10 yıl (209 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

up up up



N
10 yıl (4937 mesaj)
Yarbay

Windows ve programlar icine kurulu oldugu icin hizin bir kismi zaten otomatikman kullaniliyor benchmark da kalanini gosteriyor. Okuma normal da yazma hizi biraz dusundurucu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl (209 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

monster destek bölümünden yazdım. Crystal Disk Mark uygulamasını indiriniz. Ayarlar test verisi-all0x00(fill) olarak parametreyi ayarlayınız. Disk okuma ve yazma hızını belirttiğimiz şekilde test edebilirsiniz. böyle bir cevap aldım dediklerini yaptım vaad edilen değerlenden daha iyi değerler aldım bende anlamadım bu işten birşey :)




Bu mesajda bahsedilenler: @kaganiskowf42
Q
10 yıl (620 mesaj)
Yüzbaşı

Bende de aynı bilgisayardan var ben ayriyeten 256lık bi ssd taktım.crucialden intele atarken 460mb hızla atıyor yani yazma hızında bir problem yok okuma hızı yüksek değerlerde yine denildiği gibi. Ama crucialı harici aparatla USB3.0la bilgisayara bağlayıp hızını denediğimde hızları yarı yarıya düştü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.