Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SOL'ı iptal ettirdim TTNet i kaç günde bağlatabilirim?
A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merahaba Dh sakinleri Superonline'dan kurtulup tekrar eski iss'ime dönceğim iptal başvurusu yapmıştık sol'a bugün aradılar bizi bizde iptal ettirdik 10 gün içinde modemi götüreceğiz ben TTNET bağlatmak istiyorum şimdi arayıp bağlatsam bir sıkıntı olur mu beklmem gerekiyormu sol'ı sol'ın sitesine girdiğimde ürününüz bulunmamaktadır diyor. Sizce kaç güne bağlatayım bu ttnet i?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl
Yüzbaşı

işlemleri başlatın bence zaten aynı gün bağlayacak halleri yok



P
9 yıl
Yüzbaşı

Gecen persembe aksami basvuru icin aradim. Cuma sabahi 11 gibi evdelerdi. Hattin musaitse ertesi gun gelebilirler. Mumkunse basvurunu telefon uzerinden yap islemler daha hizli ilerliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 24 Ağustos 2016; 14:32:04 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Salı aradım bugün(perşembe) bağlandı tt'den başkasını almam adsl'de bir daha.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Yarbay

ben subatta dırek genel mudurluk ofısten muracat yaptımdı 1 gunde acıldı,kullanmaya basladımdı...ttnet



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.