A

Çavuş
03 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Nissan Primera 2022\u0027de alınır mı? (1997-2003 model arası.)
Merhaba

Bir otomobil almak istiyorum, birçok marka ve modele baktım (Corolla Efsane Kasa-Terra, Clio 2 vs.) Baktığım otomobiller inanılmaz haşat haldeydi.
Japon otomobillerine fazlasıyla meraklıyım (SUBARU <3) ama başlıkta belirttiğim yılların Japonları konusunda kafamda soru işaretleri var. Nissan Primera'lara baktığımda kondisyonlarının fena olmadığını gördüm. 1.6 benzinli olan motorunu tercih etmeyi düşünüyorum. En çok da onun ilanı var zaten. GA16 olarak bilinen bir motoru taşıyormuş. Yedek parça ve tamir konusunda kafamda soru işaretleri var, bu otomobilin en çok olduğu yerin Konya olduğu söyleniyor, oradan almayı düşünüyorum eğer alırsam. Bundan önceki otomobilim bir Citroen C3 1.4 Hdi 90PS idi, parça konusunda sıkıntılar çektim, bu 90 beygirlik dizel c3lerin kritik motor parçaları bulunmuyormuş vs. beni 2 yıllık kullanım süresi içerisinde deyim yerindeyse perişan etti. Japon otomobillerine olan sevgimin bir hayal kırıklığına dönüşmemesi için görüşlerinizi bekliyorum. Parça aramaktan deliye döner miyim? Benim için en önemli şey arabayı yürütebilmek, yok 80 kuruş 90 kuruş yaktı muhabbetlerinde değilim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
A
3 yıl
CPU ve GPU\u0027nun tam güçte çalışmaması (Ryzen 5 2600x - RX590)
Merhaba DH sakinleri,

Yaklaşık 3 yıldır kullandığım makinemde Ryzen 5 2600x işlemci ve RX 590 ekran kartı bulunmakta, oyunlar konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyordum düne kadar, kaynak izleme grafiklerinde bir anormallik var ve hep akıcı şekilde oynadığım oyun olan Apex Legends'da kasmalar takılmalar baş gösterdi oysa oyunu yakın zamanda ultra ayarlarda 72 fps sabit oynamaktaydım, şimdi fps dalgalanmakta ve bu da kasmaya sebep olmakta. 1 hafta öncesinde Ultra ayarlarda Forza Horizon 4'ü 72 Fps üstü oynarken(Ekran yenileme hızım) şimdi bu oyunlarda kasmalar mevcut ve cpu ile gpu tam güçte çalışmıyor. hiçbir ayarı değiştirmedim, Asus TUF B450 kullanıyorum, bios'umu hep güncellerim. Sistem güncellemelerini aksatmam. Sorunu çözebilmek için Amd'nin DDU benzeri yaptığı temizleyiciyle sürücüyü temizleyip yeniden ekran kartının sürücüsünü kurdum. Dar boğaz vs olduğunu düşünmüyorum.

Sorun hala devam etmekte fikri olan arkadaşlar var mı?

Sistem Özellikleri

Ryzen 5 2600x
Sapphire RX590 Nitro+ SE
Asus TUF B450
WD 500 GB Nvme SSD
Thermaltake 600W Güç kaynağı
Toshiba 1TB 7200 Rpm Harddisk
A
5 yıl
TULPAR V17.1.1 COIL WHINE ve İade
Merhaba DH Sakinleri,

24.01.2019 tarihinde Monster'dan Tulpar V17.1.1 model laptop aldım, ilerleyen günlerde yüksüz halde çalışırken bile makinadan tiz sesler geldiğini farkettim.

Teknik Desteğe mail attım cevapları şu;
Coil Wine ekran kartı üreticilerinin aktardığı bilgilere göre arıza olarak değerlendirilmemektedir.

15 gün içerisinde iade edilebiliyormuş sanırsam alalı daha 15 gün olmadı.
İade işlemi zorlar mı sizce veya iade alırlar mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
A
5 yıl
fotoğrafçılığa yeni başlayan biri için makine önerisi.
Merhaba DH Sakinleri,

Fotoğrafçılığa yeni başlayacağım aklım 2 makinede kaldı.
Bunlar;

*Olympus om-d e-m10 mark IIhttps://www.olympus.com.tr/site/tr/c/cameras/om_d_system_cameras/om_d/e_m10_mark_ii/index.html



*Sony A6000https://www.sony.com.tr/electronics/degistirilebilir-lensli-fotograf-makineleri/ilce-6000-body-kit

Hangisini tavsiye edersiniz? veya bildiğiniz başka makinelerden tavsiyelerinizi beklerim.

Not: 50mm Lens almayı düşünüyorum bunların yanında hangisi daha avantajlı olur?
A
6 yıl
Yeni alınan PS4\u0027te yüksek cızırtı sesi CUH-2116B 1TB
Merhaba Dh sakinleri
Bugün 12.06.2018 bir adet PS4 aldım CUH 2116B 1TB modelinden, God of war oynarken cızırtı yapmaya başladı kapatıp açtım sistem dosyaları kontrol etti ve cızırtı yine devam etti bunun sebebi donanımsal mı yoksa sıfırlama ile çözülebilir mi?

Sistem son sürüme güncellendi.
Video'yu yüklüyorum bir bakarsanız sevinirim.

Edit: kapattıktan 1 süre sonra açtım bu ses yoktu, sonra God of War açıp oynadım biraz ve tekrar başladı.
https://www.youtube.com/watch?v=cyP7326qa70&feature=youtu.be
A
7 yıl
S6 Edge Güneşte ve Işıkta ekranda beliren lekeler (Kapalı iken)
Merhaba DH sakinleri,

2 ay önce bir S6 Edge aldım telefonuma bugün güneş ışığı altında ekran kapalı konumda incelerken böyle yuvarlak yuvarlak lekeler gördüm kumaş parçasına sildim mikrofiber beze sildim gitmedi işin garibi bu güneşte ve ışık altında belli oluyor ve ekranın kesinlikle normal olduğunu düşünmüyorum ışık altında yakalayabildiğim bir iki fotoyu da buraya atıyorum.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bir yazsın servise değişim talep edeceğim bakalım değişecekler mi?
Arkadaşlar ekranı sil diyeceksiniz siliyorum hemde mikrofiber bezle başka çeşit bezlerle de sildim bana mısın demiyor bu bildiğiniz bir leke artık neden kaynaklanmış hiçbir fikrim yok.

Sizce servis ne yapar bu soruna?


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
SOL\u0027ı iptal ettirdim TTNet i kaç günde bağlatabilirim?
Merahaba Dh sakinleri Superonline'dan kurtulup tekrar eski iss'ime dönceğim iptal başvurusu yapmıştık sol'a bugün aradılar bizi bizde iptal ettirdik 10 gün içinde modemi götüreceğiz ben TTNET bağlatmak istiyorum şimdi arayıp bağlatsam bir sıkıntı olur mu beklmem gerekiyormu sol'ı sol'ın sitesine girdiğimde ürününüz bulunmamaktadır diyor. Sizce kaç güne bağlatayım bu ttnet i?
A
8 yıl
TTnet i kapatıp Superonline a geçtik DSL sabitlenmiyor
DH sakinleri,
Başlıkta da belirttiğim gibi TTnet i kapattık Superonline a geçtik modemi bağladılar DSl lambası yanıp sönüyor 10 küsür gündür netim yok kurulduğundan beri Müşteri hizmetlerini aradık yok kablo çektirin dediler. Bu işlem nedir bir bilgi verebilecek arkadaş arıyorum lütfen yardım edin. Teşekkürler

Kurulduğundan beri netim yok
Bağlantı türüm VDSL
A
8 yıl
TürkTelekom Kapatma işlemi sorunu
Merhaba DH Sakinleri,
TürkTelekom Vdsl kullanıyordum taahüt'üm haziran'ın 23 ünde doldu ve Türktelekom bayinden ıslak imza verip kapatma talebinde bulunduk sonra bizi aradılar felan donduralım cart curt kapatın istemiyoruz dedik sonra tekrar ıslak imza verin bayiye dediler verdik sonra biri aradı TT den işte kapattık felan dedi 7 güne hallolur dedi, Superonline Vdsl bağlattık ama TürkTelekom yüzünden superonline a bağlanamıyoruz TT nin modemini taktığım da net hala çalışırken Superonline modemini taktığımızda DSL lambası flash yapıypr ve bağlanmıyor, bu TürkTelekom'u nasıl kapatabiliriz daha ne yapayım fax bile çektik 312 li numaraya. Daha önce böyle biriey başına gelen varsa yazarsa çok memnun olurum. Şuan satın aldığım superonline hizmetini kullanamıyorum bunlar yüzünden.
A
9 yıl
Hangisi daha iyi? (R9 280X modelleri)
Merhaba DH Sakinleri
Arkadaşım bir sistem toplayacak ekran kartı R9 280X başlıkta belirttiğim gibi,ama hangi modelden alalım bilmiyoruz aşağıya yazacağım modellerden kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar hangisinin daha iyi bir soğutma ve performans sağladığını yazarsa çok makbule geçer.

Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB
Sapphire R9 280X TRI-X OC GDDR5 3GB (3 FANLI)
MSI R9 280X Gaming 3G GDDR5 3GB

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.