Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
692
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GM berbatlığı ve Telpa Sahtekarlıgı kesinlikle uzak durun
T
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkdaslar G-M Discovery telefonumu ılk aldıgım zmandan berı dokunmatıgın kendı kendıne calısma sorunu vardı ve ılk baslarda anlayamamıstım uygulamalardan oldugunu sanıyordum sonra meger telefonbdaymıs sorun hatta kronık sorunuymus bu berbat telefonun he neyse kısa zaman sonra bu telefonda ekranın kenarlarının sarıar ması olayıda basladı azar azar kendı kendıne ve aynı zmanda ses acma ve kapama tuslarıda ıslevını yıtrdı kı dedgım gıbı hepsı telefonun kronık sorunymus bende en sonun da baska telefon aldım bu lanet telefonu garantıye yolladım telpaya ıstanbula bugun bana dıyorlarkı 160 tl verın ekranı degıselım dedım sız ne soyledıgınızın farkındamısnız?

telefonum garantılı neyse kalkmıs bana telefonun ust kısnda kapak kısmndakı plastıktekı catlagı gosterıyor dıyorkı ekran darbe almıs ya hayatımda bu kadar sahtekar bır fırma gormedım telefonun genel sorununun bu oldugnu bıldıklerı halde cocuk kandırır gıbı kalkmıs dıyorları bu plastık kırık oyuzden kendı kendıne ıslem yapyr dedım hadı orası o yuzden ya ses tusları onlardamı o yuzden dıyor yok ama onlarıda dıger kısmını yapamaycagımız ıcın kısmı olarka yapmıyor dedım sıze hakkı helal etmıyorm dupe duz hırsızlık yapıyorsunuz


ben hayatımda bu kadar kolpa bır fırma gormedım gm ve telpa tuketıcı haklarına sıkayet edecegım sızlerı bılgılendırmek ıstedım kesınlıkle uzak durun.



R
8 yıl
Binbaşı

bütün servisler gibi ne koparabilirsek kar mantığı ile hareket ediyorlar.

Mutlaka Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Kesinlikle kazanırsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Çavuş

Adamlarda haklı bi bakıma telefonu haşat etmiş garantiye göndermişsin madem arızalı niye en başta göndermedin diye sorarlar adama.



T
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefon zalan içinde donanımsal olarak arızalandi kardesim iyi oku istersen googleye gm sarı ekran sorunu diye yaz anlarsın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı

https://yadi.sk/i/OktmyD-JnRruy

Aynısı benim de başıma geldi. Ekran darbeli diyip kenardaki soyuğu göstererek 280 tl istemek. GM benim için çoktan bitti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Çavuş

en iyisi hakem heyetine başvurmak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yüzbaşı

kardeşler buraya nyazacağınza şikayeyvar.com a general mobile almayın şeklinde yazın. açıklamasında böle üçkağıda getirildim servisi berat deyin. direk g.mobil sizinle iletişime geçecektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.