Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anti virüs-malware yardım lütfen
V
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, sorunum şu şekilde arkadaşlar;

PC'de hiçbir kasma vesaire yok fakat görev yöneticisini açtığımda zaman zaman notepad*32.exe'yi çalışırken görüyorum notepad açık olmadığı halde. Combofix, Malwarebytes ve Kaspersky ile tarattım fakat bir sorun çıkmadı.

Ben bu konuda biraz takıntılı olduğum için sebebini bulmak istiyorum.

Ayrıca bir diğer sorun da Güvenlik duvarımı hiçbir türlü aktif edemiyorum. 50 çeşit yol denedim ama onu da aktif edemedim. Format benim için çok büyük problem olacak. Formatsız bir şekilde halletmemin yolu var mı?

Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

up



K
10 yıl
Yüzbaşı

Gridinsoft antimalware



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Söylediğiniz programın kurulumu sırasında nod32 virüs algılıyor kurulumu engelliyor.

UP



K
10 yıl
Yüzbaşı

İçindeki patchi virüs olarak algılıyor. Programı değil ;) ayrıca nod32 mi kalmış. Devredışı bırakıp kur o zaman.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
10 yıl
Binbaşı

nod denen saçmalığa güvenmek?

içerde cirit atan virüsü tanımaktan aciz programı övenleri gördükçe sinirim bozuluyor.

kaspersky yada norton demo indirip güncelleyip sistemi taratmayı deneyin eğer kuruluma izin vermiyorsa

kaspersky rescue disk indirip güncelleyip taratın.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
6
10 yıl
Er

sen en iyisi kısa yoldan format at



V
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Nod yazmışım yanlış olmuş kusura bakmayın. Kaspersky kullanıyorum zaten. Not defteri sorununu çözdüm fakat firewall açamama sorunum sürüyor. Ne yaptıysam olmadı format atıcaz artık onun için.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ioz
G
9 yıl
Yüzbaşı

Antivirüsünün ayarlarını en üst seviyeye al, yani derinlemesine tarama seviyesine al ve bellek taraması yaptır, yani ram üzerindeki verileri tarat derim birde tavsiyem SpyBot ile ayrıca taratman, spybot malware ve rootkit bulmak için geliştirilen bir yazılım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
9 yıl
Binbaşı

kaspersky kendisi kapatır firewallı

kaspersky varsa firewalla gerek yok zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Teğmen

Yaklaşık 4 senedir lisanslı Norton kullanıyorum kafam rahat. Sizin sorununuzu giderir mi bilmem. Ancak Norton u kesinlikle tavsiye ederim. 3 kullanıcılı paketleri çok pahalı değil. Symantec Norton Security .Öncesinde Norton 360 kullanıyordum. Zaten crack ler patchler sağolsun işletim sistemine kadar programa para vermiyoruz millet olarak. Fakat antivirüs...Bunu bir güvenlik, korunma hizmeti olarak görmenizi tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.