Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1011
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Golf 1.4 Tsi Trendline mı? Golf 1.6 Trendline mı?
U
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kolay gelsin.
Bende Golf 5 FSI motor aracım vardı. Lpg uyumsuzluğu nedeniyle sattım. Şimdi yine Golf almayı düşünüyorum. Almak istediğim ve bütçemin yettiği iki model var. Golf 1.4 Tsi Trendline ya da Golf 1.6 Trendline.
Bu modellerden hangisini almalıyım. Yakıt, lpg uyumu, atiklik bunlar ilk tercihlerim. Çok fazla donanım ve özellik meraklısı değilim. Bu araçları kullanmış olan arkadaşların yorumların almak isterim.
Teşekkürler.
NOT: http://forum.donanimhaber.com/m_50356987/tm.htm adresindeki konuyuda inceledim.



U
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ek: Golf 1.6 Trendline modelleri için motorunun 8Valf olduğunu ve bu nedenle atiklik ve hız konusunda başarısız olduğu söyleniyor. Tüm modelleri mi 8V yoksa hem 8V hemde 16V'lık modelleri var mı? Bu konu da da yardımcı olabilir misiniz?



D
9 yıl
Yüzbaşı

Merhaba ayni motoru kullanan 2002 octavia 16v 2001 octavia 8v golfte sonradan 8v e gecildi mi tam bilmiyorum ama bi kiyas yapmak gerekirse
1.4 tsi 1.6 ya gore daha dusuk yakit tuketimli ve cok daha seri bir motordur ancak lpg taktirmak epey maliyetli ve ne kadar rafine cok bir kaynak yok 1.6 motoru ise fsi dan bir tik daha geride performans sunar idare eder bir hizlanmasi vardir ve lpg ile mukemmel uyumludur.Yaptiginiz km ye gore hesabini yapip siz karar vermelisiniz tabiki lpg diye bir dert olmasa 1.4tsi her haliyle ustun bir motor karsilastirilmaz bile.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yüzbaşı

Basinda demek istedigim 8v 1.6 ile 16v motoru arasinda bir fark yok gucleride ayni zaten ondan cok tsi mi bu 1.6 motor mu ona karar verin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Eski aracım ile 1.5 yılda en fazla 8 bin km yapmışım.

Peki tüm Golf 6 Trendline serisi 8V olarak mı üretiliyor. Yoksa hem 8V, hem 16V'likleri var mı?

TSI motorların Lpg uyumu olmasa hiç düşünmeden alacağım. Ama biraz bütçe meselesi. Eğer ki Golf 6 Trendlineların 16V'lik motorları da mevcutsa, Golf 6 düşüneceğim.



D
9 yıl
Yüzbaşı

Net bir bilgim yok malesef uplamis olayim ama kanatim 8 16v hissedilecek bir fark olmadigi yonunde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.