U

Onbaşı
18 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
5 yıl
En Yakın Nakliyeci | Nakliyat Firmaları
En yakın nakliyeci, nakliyat firmaları, evden eve nakliyeci, ofis taşıma, deniz taşıma, uluslar arası taşımacılık gibi hizmet veren bir çok nakliye firmasını bulabilirsiniz.
Firmaların hangi hizmetleri verdiğini(asansör, sigorta vs) ve hangi araçlar ile taşıma yaptığını görebilirsiniz.

Sizde size en yakın nakliyat firmasını arıyorsanız En Yakın Nakliyat Firması adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer ki bir nakliyat firmasına sahipseniz
Nakliyat Firması Ekle adresini kullanarak ücretsiz firmanızı ekleyebilirsiniz.
U
8 yıl
En yakın nerede diye aradığınız her şey enyakinnerde.com da
www.enyakinnerde.com

www.enyakinnerde.com'u google aramalarında genel olarak aranan bir terimin "en yakın" diye arandığı izleniminden sonra kurmaya karar verdim. Örnek olarak en yakın dominos, en yakın eczane, en yakın diş hekimi, en yakın ptt vb. bir çok içeriği ekledim. Gün geçtikçe de site içeriğini ve eklenen bilgileri güncellemeye devam ediyorum.

Firması olan arkadaşlar varsa, ücretsiz olarak siteme eklemesini yapabilirim. Şuadresten ekleme yapabilirler.

En yakın diye aramak istediğiniz bir şey için Google'e sormadan önce www.enyakinnerde.com a sorun.


Teşekkürler.
U
8 yıl
İlk kurulumdaki klavye tanıtma ekranını nasıl açabilirim?
Merhaba arkadaşlar.

Macbook air bilgisayarımda Microsoftun Wireless klavye + mausesini kullanıyorum. Macbook'a yeni işletim sistemini yüklerken bir kalvye tanılama ekranı gelmişti ve orada " Z tuşunun yanında ki tuşa basınız" gibi bir resim vardı ve basınca tanılama gerçekleşiyordu. Şimdi Z tuşunun yanında <> işaretleri olmasına rağmen tırnak işareti basıyor, esc tuşuda küçük-büyük işareti koyuyor.

Benim istediğim o ekranı tekrar getirip, klavyeyi tekrar tanıtmak. Bu ekranı nasıl geri getirebilirim.
Diğer klavye ekleme işlemlerinin tümünü yaptım ama başarılı bir sonuç olmadı. Tüm TR karakterlerim çalışıyor ama dediğim o iki tuş yanlış karakter basıyor. Kod yazarken de en çok kullandığım tuşlar bunlar olduğundan, bunları düzeltebilirsem yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
U
8 yıl
Golf 1.4 Tsi Trendline mı? \tGolf 1.6 Trendline mı? \t
Arkadaşlar kolay gelsin.
Bende Golf 5 FSI motor aracım vardı. Lpg uyumsuzluğu nedeniyle sattım. Şimdi yine Golf almayı düşünüyorum. Almak istediğim ve bütçemin yettiği iki model var. Golf 1.4 Tsi Trendline ya da Golf 1.6 Trendline.
Bu modellerden hangisini almalıyım. Yakıt, lpg uyumu, atiklik bunlar ilk tercihlerim. Çok fazla donanım ve özellik meraklısı değilim. Bu araçları kullanmış olan arkadaşların yorumların almak isterim.
Teşekkürler.
NOT: http://forum.donanimhaber.com/m_50356987/tm.htm adresindeki konuyuda inceledim.
U
9 yıl
Volkswagen Golf 5 FSI Midline Aracıma Lpg Taktırmak İstiyorum
Merhabalar,

Volkswagen Golf 1.6 FSi Midline araca sahibim. Aracıma Lpg takabilecek firma ve şube yetkililerinden bilgi almak istiyorum.
Hangi firma/şube takabilir, o firmanın yetkilisi direk yorumlarsa sevinirim.

Avantajları / Dezavantajları ve fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?

Bu başlığı açmakta ki diğer bir sebep ise; sürekli Golf FSI motorlara tüp takılır mı diye araştırma yapan benim gibi diğer arkadaşlara da yardımcı olmasıdır.
U
10 yıl
[Alınık] Yavru Sultan Papağanı - Ankara
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'da erkek ve yavru sultan papağanı arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
U
12 yıl
Telefonu o an kapalı olana mesaj gitmiyor
Merhaba arkadaşlar,

Forumda arama yaptım. Mesaj gönderilemiyor hatalarına ve çözümlerine baktım. Ama benim sorunuma uygun olan bir çözüm okuyamadım.

Sorunum şu şekilde ; " Telefonu kapalı olan bir arkadaşıma mesaj atmak istediğimde, mesaj gönderilemedi diye uyarı geliyor ve mesajın yanında ünlem işareti çıkıyor. Ünleme tıklayıp tekrar göndermek istediğimde yine aynı uyarı geliyor."

Eski telefonumda, kişini telefonu kapalıda olsa, mesaj gidiyordu. Telefonu açınca da iletiliyordu. Ama İphonede olmuyor sanırım. Bu konuda bir çözüm ya da ayar var mı acaba?

Model: 4 - İOS 6
U
14 yıl
Windows 7\u0027de Net Stop hatası
Öncelikle herkese iyi forumlar.

Benim sorunum Windows7 işletim sisteminde komut satırına(Başlat>Çalıştır kısmına) Net Stop Myql50 yazdığımda Mysql hizmetini durdurmuyor.
Aynı komutu Windows Xp de yapınca durduruyor. Acaba Windows7 de farklı bir ayar mı var. Mysql hizmetini nasıl durdurabilirim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.