Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
869
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tp-link router dns hatası
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi geceler arkadaşlar. Bizim binada internet tp-link WR842ND v1 routerlarla katlara dağıtılmış şekilde. İnternete girerken günde bir iki kere chrome üzerinden 'dns probed finished no internet' hatası vermekte ve bu olduğunda routerın arayüzüne girmeye çalıştığımda 'bağlanıyor' yazıp kalıyor.
Routerı resetlediğimde internet geliyor ve arayüze erişebliyorum, bir süre sonra yine aynı hatayı veriyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor, yardımcı olabilecek olan var mı? Teşekkürler.



T
9 yıl
Yarbay

bugra_091 merhaba,

Routerın yazılımını güncelleyerek tekrar kurmanı tavsiye ederiz. Özel mesaj olarak mail adresini iletebilirsen bu konuda bir doküman yönlendirebiliriz. Dokümanda ki talimatlar doğrultusunda işlemi gerçekleştirip kontrol edebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bugra_091
F
9 yıl
Yarbay

yandex dnsleri kullanmayı dene.
Yandex: 77.88.8.8 - 77.88.8.1


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bugra_091
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

yandex dnsleri kullanmayı dene.
Yandex: 77.88.8.8 - 77.88.8.1
@FreeRun

Open dns'yi kullandım önce internet hızımda düşme oldu gibi, sonra Türk Telekomun kendi dnslerini kullandım ama yine aynı problem.

@TP-LINK TURKIYE

Routerı firmware upgrade yaptım ama düzelme olmadı bir de ağ bazen görünmüyor bilgisayarlar tarafından reset atınca düzeliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_091 -- 7 Ekim 2015; 2:23:47 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.