Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
716
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlar tavuk besleyen var mı aranızda ?
L
11 yıl (156 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar köyde yaşayıp tavuk besleyen var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
11 yıl (991 mesaj)
Teğmen

Köyde yaşamıyorum ama köy mahallesi gibi bi yerde oturan akrabamın komşusunda var sen sor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
11 yıl (651 mesaj)
Teğmen

Sor bakalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl (3004 mesaj)
Binbaşı

M
11 yıl (1718 mesaj)
Yüzbaşı

Tavuk yumurtadan çıkar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
11 yıl (156 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

dostum bana bir fotograf lazım. Tavuk kümeste yumurta uzerinde yatarken olmalı. Bir kuluçka makinesi projesi üzerinde çalışıyorum. Makine başarısız oldu ama sorununu buldum. Tavuk yumurta üzerinde yatarken yumurtaları belli periyotlarla çeviriyor. Bu sayede yumurta içindeki cenin g kuvvetinden 21 gun boyunca aynı doğrultuda etkilenmiyor. Şimdi proje raporuna bunu koymam lazım ama zamanında fotograf çekmedim. Bu yuzden tavuk yumurtada yatarken veya boşta yatarken bir fotograf lazım.




Bu mesajda bahsedilenler: @arslanbenzer
M
11 yıl (4529 mesaj)
Yarbay

Boşver şimdi kuluçka makinesini. Toprağı kaz. Özellikle yağmur sonrası kaz. Solucanları çıkar. Elinle o solucanları tavuğa yedir. Kocaman yumurtlasın. Lakin solucan yedi de yumurtladı diye o yumurtayı yiyeme.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 30 Eylül 2015; 22:21:18 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl (3004 mesaj)
Binbaşı

Kardeş şu an resim çekemem ama biz de kullandık kuluçka makinesi, arada elinle çevirmen lazım yumurtaları. Çıkma oranı yüksek oluyor.

Bu resimlerden kullanabilirsin
https://www.google.com.tr/search?q=nest+chicken&newwindow=1&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIlJag1L6fyAIVR1osCh2f8wdb&biw=1920&bih=965



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.