1- Dizel veya LPG olmalı. Yahut LPG'ye mükemmel uyumlu olup LPG taktıracak kadar daha ucuz olmalı 2- Sedan ve C sınıfı istiyorum. HB veya B sınıfı önermeyin lütfen. Yüksek araba da (Dacia Duster tarzı) istemiyorum. 3- İyi kötü tutulan bir model olmalı 4- Mümkün olduğunca az km - yakıt ekonomisi - Parçaların bulunurluğu ve uygunluğu 5- Kazasız belasız olmalı.
Bu kadar şey sıraladığıma göre kendi kafamdaki araçları da yazayım:
1- Honda Civic 2007-2008 i-VTEC LPG (Lpg uyumu konusunda soru işaretlerim var, sorun yaşatır mı?) 2- Ford Focus 2010 1.6 TDCi (Yol tutuş mükemmel ama biraz kaba ve gürültülü deniyor, gene de kronik sorun yoksa ilk tercihim olabilir) 3- Toyota Corolla 1.4 D4D (Kardeşimin arabası, 1000 km kadar kullandım. Beğendiğim bir araç ama km'ler yüksek genelde) 4- VW Jetta 1.6 Düz motor (Civic gibi kasasını ve konforunu beğeniyorum, tüplü düşünüyorum ama nedense kimse önermiyor) 5- Opel Astra Sedan (Çok düşünmüyorum ama değerlendirilebilir) 6- Skoda Octavia 2010 Kasa (Güzel araba ama hep yorgun olanları var) 7- Chevrolet Cruze (Piyasadan çekildiler ve LPG uyumu soru işareti)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaslar kizmayin ama gulerek takip ediyorum artik basliklari. Bir anektod vereyim bir iki gun once vatandasin biri 247 bin liraya bmw 4.28 i vs. Aldim dedi acaba bu paraya daha iyi bir tercih yapabilirmiydim diye sordu. Adamin biri hb.seversen golfte iyi dedi ya. Bildigin golf dedi adam Iki gundur aralikli sesli guluyorum.
Hocam fsi motor düşünmüyorum, nihayetinde dizel ya da lpg ile tam uyumlu bir sistem düşünüyorum. Halen tüplü araç kullandığımdan daha fazla para ödeyip bir de ekonomik avantajımdan vazgeçemem.
@arslantr55 Focus olursa 109 beygir düşünüyorum zaten hocam. Ben bir de bu arabanın muadillerinden neden daha ucuz olduğunu hiç anlamadım.
@İmportant hocam temizi yok bu paraya. Tüplü Corolla daha mantıklı olmaz mı? Corolla için tüp uyumu hakkında bilginiz var mı?
O kasa avensislerin 2.0 motor olanlar D4 direk enjeksiyonlu oldugu icin lpg uyumu sikintili. 1.6 ise arac dusunulur. 1.6 larda uyum sikintisi yok. Iyi arastirmak lazim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 25 Haziran 2015; 1:27:11 >
2- Sedan ve C sınıfı istiyorum. HB veya B sınıfı önermeyin lütfen. Yüksek araba da (Dacia Duster tarzı) istemiyorum.
3- İyi kötü tutulan bir model olmalı
4- Mümkün olduğunca az km - yakıt ekonomisi - Parçaların bulunurluğu ve uygunluğu
5- Kazasız belasız olmalı.
Bu kadar şey sıraladığıma göre kendi kafamdaki araçları da yazayım:
1- Honda Civic 2007-2008 i-VTEC LPG (Lpg uyumu konusunda soru işaretlerim var, sorun yaşatır mı?)
2- Ford Focus 2010 1.6 TDCi (Yol tutuş mükemmel ama biraz kaba ve gürültülü deniyor, gene de kronik sorun yoksa ilk tercihim olabilir)
3- Toyota Corolla 1.4 D4D (Kardeşimin arabası, 1000 km kadar kullandım. Beğendiğim bir araç ama km'ler yüksek genelde)
4- VW Jetta 1.6 Düz motor (Civic gibi kasasını ve konforunu beğeniyorum, tüplü düşünüyorum ama nedense kimse önermiyor)
5- Opel Astra Sedan (Çok düşünmüyorum ama değerlendirilebilir)
6- Skoda Octavia 2010 Kasa (Güzel araba ama hep yorgun olanları var)
7- Chevrolet Cruze (Piyasadan çekildiler ve LPG uyumu soru işareti)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.