Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1329
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gtx 960m 2gb ve gtx960m 4 gb arasındaki farklar.
M
11 yıl (751 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, ekran kartından iyi anlayan arkadaşlar bugün size notebooklarda kullanılan mobil ekran kartları hakkında uzun süredir cevabını aradığım, ama bulamadığım bir soru soracağım.

Sorum şu;
gtx960m in 2 adet versiyonu varmış biri 2gb vga diğeri ise 4gb vga bu iki model arasında ciddi performans farkı olurmu ? veya ileride bu fark açılır mı ? 4gb olan 2gb olana göre kaç yıl daha fazla götürür ?

Almak istediğim model bu;
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html#.VYQ73fntmko


kafamı karıştıran 960m 4gb bulunan model bu.
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-2.html#.VYQ70fntmko

Benim kesinlikle 17.3 inch almam gerekiyor ve tedirginim çünkü almışken en az 3-4 sene low dada olsa götürmesini isterim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamakalam -- 19 Haziran 2015; 19:01:03 >

M
11 yıl (751 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bilgili biri yok mu gerçekten?



M
11 yıl (3254 mesaj)
Yarbay

4 gb olanı ilerisi için daha uygun olur fakat 2 gb bellek de yetersiz değil tabii ki. Oyunlarda kaplamalar son detayda olsun diyorsan, 4 gb olanını al. Fakat 2 gb de gayet iş görür. Grafikte her şey kaplamalardan ibaret değil sonuçta. Performans farkı akıcılık açısından olmaz. 4 gb olanında high texture açarken 2 gb olanda medium texture açarsin. Fakat 4 gb medium texture ayarında, 2 gb olandan daha iyi performans vermez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 21 Haziran 2015; 1:13:56 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl (1709 mesaj)
Binbaşı

960 ın üst ayarlarda 4gb ı işleyebileceğini düşünmüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl (751 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok yok işleyemiyor hocam zaten. Orta seviye diye 860m den bozulmuş bir kart. Ama sizin bir üstünüzdeki arkadaşın dediği gibi 2gb de gayet yeterli 4gb den vazgeçtim artık. Ömürleri arasında pek bir fark olmayacak belli ki. Şuan okulumda ikinci senem bitti bana bu okulu bitirtsin yeter bu pc.




Bu mesajda bahsedilenler: @trakianboy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.