Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
267
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adımın hikayesi
E
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Adım Zeki Bilge. Doğduğumda dilim dışarıda doğmuşum. Bir rahatsızlık var imiş, dil kaslarıyla ilgili. Babam fizikçi olduğundan dolayı, bundan çok etkilenmiş. Ayrıca babam, fizik formüllerini kulağıma okuduğunda gülüyormuşum. Babam zeki olayım diye adımı Zeki koymuş. Sadece zekilik yetmez birazda bilgelik olsun diyerekten, diğer adımıda Bilge koymuş. Ben ufak bir şehirde büyüdüm. Zeki Bilge Yaşar nerde dediklerinde, Zeki Bilge Yaşar bu evde, burada, bu köyde gibi kombinasyonlarla güçlendirmiş.
örn: Zeki Bilge Yaşar bu köyde ahali!
işte buda benim isim hikayem.
Soran olursa, şuan dilimde birşey yok. 2 yaşındayken kaslar düzeldi.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emc2bilge -- 12 Haziran 2015; 3:33:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
10 yıl
Yarbay

Peki soran oldu mu ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Yarbay

Hangi gym?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 yıl
Binbaşı

Merhaba...


Bize ne???


İyi geceler...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.