M

Binbaşı
29 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
348 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
M
3 ay
Hasta Olmayan Var Mı?
7'den 77'ye çevremde herkes hasta. berbat bir öksürük, burun çekmeler falan.
En sonda bana da bulaştı. Sadece yatıyorum çok fena halsiz bıraktı. Öksürürken içimde bir şeyler kopuyor adeta. Dünden bu yana öksürüğe iyi geldiği yazılan her şeyi denedim resmen.

Şu süreçte hasta olmayan var mı merak ediyorum, varsa nasıl becerdi acaba
M
2 yıl
E-ticaret Hakkında
Arkadaşlar selamlar, bir süredir aklımda bir iş var onu denemek istiyorum.
Sosyal medyada belli bir kitlem var, bir ürün oluşturup satmak istiyorum. Denemeleri yaptım, çok uygun fiyata üretebiliyorum gayet kaliteli oluyor memnunum. Bunu seri üretime getirip satmak istiyorum başta instagram üzerinden.
bu işle uğraşanlar vardır mutlaka aramızda, sormak istediğim sorular var en başta bu vergiler mesela kafamı karıştırıyor. şahıs şirketi üzerinden ilerlemek zorunda mıyım, kargo işlerini nasıl yapıyorsunuz gibi gibi sorular.
hem benim gibi bu işe girecek genç arkadaşlar da faydalanır o yüzden bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum, teşekkürler.
M
2 yıl
Sağır Olacağım Yardım Lütfen (PSU Fan Gürültüsü)
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda ikinci el masaüstü kasa satın aldım rx590'lı işimi göreceğini düşündüğüm bir kasaydı.

İlk zamanlarda çok iyi kullandım memnundum ancak son zamanlarda kasadan çok şiddetli sesler yükselmeye başladı. Masayı bile titretiyor arada öyle söyleyim.

Kasanın yanındaki camı çıkarıp kontrol ettim sesin nereden geldiğini anlamak için dönen bütün fanları sırayla durdurdum, belki hatalı bir yol izlemiş olabilirim, sonuçta sesin güç kaynağından geldiğini fark ettim.

Hava tuttum tozlarından arındırdım ama düzelmedi. Bilgisayarı açtığım anda başlıyor bu gürültülü fan sesi ve hiçbir şekilde durmuyor.

Kasa xigmatek marka, güç kaynağı da aynı marka. Garantisi var mı yok mu emin değilim..

Bazı yerlerde yağ sürünce düzeldi demişler, denemek istedim ama kasanın güç kaynağı kısmı korunuyor yani rahatça söküp çıkaramıyorum güç kaynağını. Ayrıca psu'nun fan kısmı kasanın altında yer alıyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim, tavsiyelerinize açığım.
M
4 yıl
pc ile alakalı bakın yalvarırım
beyler laptop wifi ile bağlı, hiçbir şey açamıyorum resmen tarayıcıda bağlantı gizli değil diyor. arada kendi evimde de derdi ama altta devam et gibi buton çıkar devam ederdim. şimdi o yok. fena engelliyor beni bu durum.chrome ve opera da denedim ikisinde de aynı hata.resmen çoğu yere giremiyorum, araştırabildiğim kadarıyla chrome kaldır yeniden yükle, pc kapat aç demişler de düzelmiyor tabi ki.lütfen yardım ya :(en altında şu yazıyor;NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID:ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID
M
4 yıl
Ekran Kartı Driver Sonra Mavi Ekran :(
Arkadaşlar merhaba. Elimde 6-7 yıllık bir Samsung marka laptop var. Intel hd 4000 ve amd 7670M ekran kartı mevcut. SSD ile baya iş görüyor düşük seviyede oyun oynatıyor vs derken birden bire amd ekran kartı driverı gitti. Temiz format attım win10 son sürüm, driverları zaten kendi güncelliyor biliyorsunuz mavi ekranı yedim.
güvenli modda amd yi devre dışı bırakınca sorun yok ama. DDU diye program varmış onla kaldırdım siteden bulup tekrar indirdim, win10 yerine 7 yi kurdum her şeyi manuel kurdum sonuç bir türlü değişmedi.
şu halde youtube da bile kasıyor pc kafayı yiyecegim.
bir ara buna benzer sorun olmuştu yine, pc ci ekran kartını çıkarıp fırınlama(uydurmuş olabilirim ismini) yöntemini uygulamıştı sonra düzelmişti.
Ne yapmalıyım sizce yardımcı olabilecek var mı?
M
4 yıl
Ağız şapırdatanlar
Aga yapmayın artık ya yemek yerken bişey içerken az sessiz olmayı deneyin şap şup napiyosun yaa artik evde kalabalıkta yemek yiyemez oldum tabağımı hazırlayıp odamda yalnız yiyorum

Böyle ağız şapırdatanları toplayıp fırında yakmak istiyorum yakmaaaaakkkkkkkkkk
M
5 yıl
Uyuyamıyorum :(
Son 15 gündür falan uyuyamıyorum arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yatağa girmekten korkuyorum artık. Günde 2-3 saat uyuyabiliyorum anca. İşin saçma kısmı uykum var gözler gidiyor dalamıyorum bir türlü.
Farklı odalarda-yataklarda denedim olmadı.
Kitap okuyup yordum kendimi işe yaramadı.
Normalde belgesel açıp uyuduğum zamanlar olurdu izlemeye başlayınca 10 dakika sonra uyurdum birkaç belgesel bitiyor şimdi yok olmuyor.
Böyle uyuyamayınca ne kendimi zinde hissediyorum ne dinlenebiliyorum ne de başka bir şey.
Var mı bir öneriniz yahu?
M
5 yıl
Beyler bi gelin ya iş görüşmesi ile ilgili
Arkadaşlar merhabalar bir şey sormak istiyorum sizlere.
Geçen yıl özel bir şirketle iş görüşmesi gerçekleştirmiştim. Görüşmeden çıktım olsa da olur olmasa da modundaydım ve ertesi gün tam 4 defa aradılar beni ama salak ben açmadım hiçbirini sebebini bilmiyorum
Geçenlerde kariyer sitesinde dolaşırken oraya başvurmuşum yine hatırlamıyorum bile, aradılar görüşmeye çağrıyolar.
Sizce işe alım sorumlusu aynıysa beni hatırlar mı ya 1 yıl aradan sonra? Hatırlarsa siz olsanız napardınız olası bir soruya uygun güzel yalan mı sallamalıyım? Kafam çok karışık
M
5 yıl
İzlediğiniz en iyi belgesel
Arkadaşlar izleyip beğendiğiniz belgeselleri burada paylaşırsanız çok sevinirim, son zamanlarda çok izlemeye başladım farklı şeyler gelecektir sizden eminim.
Benim izlediğim en iyi belgesel; cosmos bir uzay serüveni
M
5 yıl
Şöyle bi işte çalışır mısınız?
6 gün 09.00 - 18.00 çalışacaksınız pazar günü izin. Asgari ücret+yemek+sigorta şeklinde olacak. İşi de şöyle özetleyim bir eğitim kurumunda çağrı merkezi gibi düşünün kayıt alabilmek için sistemdeki numaraları arayacaksınız. Kurum ile eviniz otobüsle yarım saat. Ne derdiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.