Selam beyler. Bir hafta önce 2006 elantra aldım.Araba siyah.Eksilerini biliyorsunuz malum.İçinizde bu koçtaş vb yerlerde satılan pasta cila boya koruma ürünlerinden alıp makinesiz şekilde uygulayanınız var mı? Varsa sonuç nasıl?Paylaşırsanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bir hafta önce 2006 elantra aldım.Araba siyah.Eksilerini biliyorsunuz malum.İçinizde bu koçtaş vb yerlerde satılan pasta cila boya koruma ürünlerinden alıp makinesiz şekilde uygulayanınız var mı? Varsa sonuç nasıl?Paylaşırsanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.