Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IF DİYETİ İLE İLGİLİ UZMAN KİŞİLERDEN YARDIM
F
11 yıl (4203 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

İF calculator ile hesapladım bu tabloyu yalnız kafama takılan bir şey var off günlerde beslenme yağlar karbonhidratlardan daha fazla olacak deniliyor fakat bu tabloda öyle değil
ikinci olarak off günlerde feed saatine girdiğimizde ilk öğün en yüksek kaloriyi aldığımız öğün mü olmalı ?
son olarak da antreman saatleri değişimlerine izin var mı ( mesala hafta içi ve hafta sonu farklı oluyor malum olarak , hafta sonu aç antremana gidebilirim ama hafta içi mecburen feed döneminde gidiyorum )

yanıtlarsanız sevinirim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.