Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
611
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows Phone Firmware Downgrade
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar. Çıktığından beri wp kullanıyorum ama manuel işletim sistemi yükleme falan hiç bilmediğim konular. Olay şu. Normalde lumia 830 kullanıyorum. İkinci telefon olarak lumia 720 aldım. çok memnundum. Denim güncellemesini de yapmıyordum vaktim yok diye. İki gün önce denim güncellemesini yaptım 720 ye. Cihazın pili acayip hızlı bitmeye başladı. Test ettim onayladım. Neyse olay şu acaba cyan versiyona nasıl downgrade yaparım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa memnun olurum. Zaten denim de işime yarayacak bir şey yok. Hiç değilse imkan varsa cyan a geri geçeyim de içim rahatlasın.



B
9 yıl
Binbaşı

Ben 625 kullanıyorum,
Lumia software recovery tool cyana çevirebiliyor, denim daha sonra güncelleme olarak geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sevgili dostum tam şu anda lumia recovery tool ile indiriyorum . ama cyan yazmıyor tabi. sadece sistem numaralarını falan yazdı. cihazdaki numaradan eskiydi programda yazan numara. Ben de dedim galiba cyan inecek. indiriyor bakalım. teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @blackdiamond16
B
9 yıl
Binbaşı

Hallettin mi hocam?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @abdullaharif
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evet cyan oldu. microsoft sitede Windows Phone Recovery Tool veya Lumia Software Recovery Tool ile yapın demiş. ben Lumia Software Recovery Tool ile yaptım. 1.5 gb dosya indirdi. sonra telefonu sıfırlayıp indirdiği cyan firmaware ini yükledi. şu anda cyan kullanıyorum. bakalım pil durumu nasıl olacak. bir iki gün denemek lazım. zaten denim update inde bana yarar pek bir şey yok. teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @blackdiamond16
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.