A

Yüzbaşı
04 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359542 Gün Cezalı
356355 gün 11 s. 19 dk.
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Hareket Verisi
Hareket verisi kısmı mart ayının başında güncelleme almış ve artık hareket verisini yani adım sayan sensörü kapatma kısmını kaldırmışlar. Ben zaten kapalı tutuyordum anacak geçen gün bir baktım kapatma kısmı gitmiş. Araştırdım yeni güncelleme ile epeyce değiştirmişler adım saymayı. Sağlık uygulaması ile senkronlu çalışıyor. Sağlığı açınca adım kısmında günlük attığınız adımlar falan çıkıyor. Kullanan için güzel özellik. Burdaki sorun neden kapatma özelliğini kaldırdılar acaba. Gps ile çalışan ziyaret edilen yerleri kapatma var ama adım sensörünü kapatmak yok. İki gündür takip ediyorum pil ömründe göze gelir bir azalma görmedim. Ama bu işe gıcık oldum yani. Şahsen kullanmadığım bir özllik ve kapatmayı isterim. Tek çare telefonu sıfırlayıp otomatik güncellemeleri kapatarak motiondata güncellmesini engelleyerek yeni versiyona geçmemek ama zahmetli bir iş. Bu işten anlayan birileri hareket sensörünün pile olumsuz etkisi olup olmadığını yazarsa sevinirim. Reklam olmaz bir bağlantı vereyim detaylı olarak görün olayı :http://www.windowscentral.com/microsoft-delivers-motion-data-20-activity-tracker-lumias yani pile olumsuz bir etkisi yoksa açık kalsın bakalım ne işe yarayacaksa:) bugün sağlık uygulamasını açtım ve hedeflenen 10 000 adımı geçerek 12 800 adım atmışım ne başarı ama:) gereksiz ve doğruluğundan süpheliyim ama üç aşşağı beş yukarı haklı :)
A
9 yıl
Windows Phone Firmware Downgrade
Selam arkadaşlar. Çıktığından beri wp kullanıyorum ama manuel işletim sistemi yükleme falan hiç bilmediğim konular. Olay şu. Normalde lumia 830 kullanıyorum. İkinci telefon olarak lumia 720 aldım. çok memnundum. Denim güncellemesini de yapmıyordum vaktim yok diye. İki gün önce denim güncellemesini yaptım 720 ye. Cihazın pili acayip hızlı bitmeye başladı. Test ettim onayladım. Neyse olay şu acaba cyan versiyona nasıl downgrade yaparım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa memnun olurum. Zaten denim de işime yarayacak bir şey yok. Hiç değilse imkan varsa cyan a geri geçeyim de içim rahatlasın.
A
9 yıl
Windows Phone Bass Boost?
Herkese selam arkadaşlar. Bir süredir forumda özellikle wp başlıklarında yardımcı olmaya çalışıyorum. bir başlıkta ben açayım dedim. Bildiğiniz üzere windows phone ürünlerinde grafik ekolayzer ile sesi müzik zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz. İlk çıktığı günden beri windows phone telefonlarını genellikle ikinci telefon olarak kullandım ama yine de elimden düşmez. hemen her lumia modelini kullandım. Ancak android telefonlardaki kadar kaliteli müzik çalar wp markette hiç görmedim. Örneğin power amp isimli bir program satın aldım android telefonumda. Ciddi anlamda kaliteli bass ve tiz efektleri elde ediyorum. Ancak wp ile müzik dinlerken aynı kaliteyi alamıyorum. Milyonlarca indirme ve satın alma gerçekleştiren poweramp vb. uygulamaların sahipleri nedense wp ortamına adam akıllı uygulama yazmamışlar. Artık bu durum wp nin kapalı sisteminden dolayı mı olmuyor yoksa uygulama geliştiricilerin tembelliği mi onu bilemem. Evet tamam ekolayzer ayarını güzelce yapınca kaliteli müzik zevki veriyor wp ürünleri ama programdan bass boost veya tiz ayarı olmayınca inanın poweramp kadar kaliteli olmuyor.poweramp programını denediğim için onun adını veriyorum ama rocket player gibi müzik çalar uygulamaları da android ortamında gayet güzel ses performansı veriyor. Hele jetaudio programı falan oralara hiç girmiyorum cidden muhteşemler. Sorum şu ki acaba wp markette böyle bir uygulama var da ben mi denk gelmedim? Zira androide acayip gıcığım var çoğu zaman mecburiyetten kullanıyorum ama şu müzik olayına adam gibi bir çözüm olsa sadece lumia cihazımı kullanırım. Bu tarz bir program varsa ve ismini bilen deneyen varsa yazarsa sevinirim. Dediğim gibi wp 8 ilk çıktığı zaman lumia 920 ile başlayan serüvenim halen devam ediyor ve hemen her modelini denedim ve çok memnunum. Şu anda 830 kullanıyorum. Cidden şu müzik olayına çözüm bulabilsem kullandığım lg g2 telefonumu kaldırıp atacağım:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.